MERSİN DEMOKRAT PARTİ ATAK ÜSTÜNE ATAK YAPIYOR
SİYASETYeni ataması yapılan ve atandığı günden bu yana 2 ayı doldurmayan, iş adamı ve aynı zamanda iki sivil toplum kuruluşunun da başkanlığını sürdüren HÜSEYİN KARAGÖZ, başarıdan başarıya koşuyor.
ANKARA- Demokrat Parti (DP) Mersin il teşkilatı mükemmel bir çalışma programı sergileyerek kısa zamanda büyük başarılara imza attı. Partinin münfesih durumunda olan 4 ayrı ilçesi için ise çok sıkı bir çalışma sergileyen Mersin İl yönetimi, önderleri, il başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ başkanlığında bölgenin değerli vekilleri ve isimleri ile de istişare halindeler.
İl başkanı Karagöz, “Bizim bölgemizde hiçbir zaman partimizi yalnız bırakmamış olan E.vekilimiz Asım Kaleli, GİK üyemiz Kiper Ulusoy, E.Vekilimiz Ali Su, Fevzi Arıcı ve Turhan Güven ile de görüşmelerimiz sürüyor. Bu isimlerden sürekli yanı başımızda olan Sn. Kaleli, bir ulu çınar olarak sürekli bize rehber. Ayrıca Eski Bakanımız sn. Muhammet Kelleci, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Uyanık, Nuri Efe’de bizlere manevi destek içindeler. DP özlenen ve düşlenen günlerine, Sn. Genel Başkanımız liderimiz Gültekin Uysal’ın çabaları ve katkıları ile gelecektir. Buna olan inancımız tamdır. Bu bağlamda fitne fesata bakmadan, yolumuza devam ederek, liderimizin aydınlığa doğru tuttuğu meşaleyi taşıyacağız. Bir umut ve inançla çıktığımız yolda, kimse bizi, tavır ve hareketleri ile üzemeyecek, aksine bu tutum ve davranışlar inancımızı ve azmimizi daha da arttıracaktır. Kin, nefret, öfke, kibir, bizlere göre değil. Kapımız ve gönlümüz herkese açık. DP çınarı altında, tüm herkesi memlekete ve millete hizmete çağırıyoruz. Bu bağlamda mart sonuna kadar tüm ilçelerimizin kongrelerini tamamlamış olacağız” dedi.
İlginizi Çekebilir
ERDEMLİ’NİN ERDEMLİ BAŞKANLARI: KARA VE ERDOĞAN
Mersin’in Erdemli ilçesi MHP ilçe Başkanı Erol Erdoğan ile Belediye Başkanı Mustafa Kara ATOM KARINCA misali ilçenin kalkınması ve gelişmesi içen ele ele vererek önemli çalışmalara imza atıyorlar.
DEVLET BAHÇELİ BARIŞ VE KARDEŞLİK VURGUSUNU YENİLEDİ
MHP LİDERİ DÜRÜST DEVLET ADAMI DEVLET BAHÇELİ GURUP TOPLANTISINDA MİLLETE VE DÜNYA DEVLETLERİNE SESLENDİ:
Grönland'dan Trump'a yanıt: Amerikalı olmak istemiyoruz
Donald Trump'ın hedefindeki Grönland'da siyasi liderler ortak bir açıklama yaparak, "Ne Amerikalı ne de Danimarkalı olmak istediklerini" ifade etti.
'15 yaş altına sosyal medya düzenlemesi bu ay sonunda meclise gönderilecek'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 15 yaşın altındaki çocukların sosyal medya kullanımı ile ilgili düzenlemeleri içeren yasa teklifinin ay sonunda TBMM'Ye getirileceğini söyledi.