haberanaliz

Gürcistan Cumhurbaşkanı Kavelaşvili: Avrupalı siyasiler derin devletin bir parçası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gürcistan Cumhurbaşkanı Kavelaşvili: Avrupalı siyasiler derin devletin bir parçası
Gürcistan Cumhurbaşkanı Kavelaşvili, Avrupa siyasetçilerinin cumhurbaşkanlığı yönetim binasına yapılan baskını kınamayı reddettiklerini belirterek bu siyasetçilerin derin devletin bir parçası olduğunu ve kınama gibi bir görev almadıklarını ifade etti.

Muhalefetin yerel yönetim seçimlerinin yapıldığı 4 Ekim’de düzenlediği eylem, akşam saatlerinde cumhurbaşkanlığı yönetim binasının basılmasına dönüşmüştü. Söz konusu bu olay polisle çatışmaya ve ardından gözaltılara yol açmıştı. Gürcistan makamları, Batı ülkelerini ve ABD’yi Tiflis’te yaşananları kınamaya çağırmıştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Kavelaşvili, Avrupa liderlerinin ancak 'gerekli talimatı aldıklarında' kınama beklenmesi gerektiğini dile getirdi.

SPUTNİK


Orban, Brüksel'in askeri planlarına karşı imza kampanyası başlattığını duyurdu: 'Buna seyirci kalamayız!'Önceki Haber

Orban, Brüksel'in askeri planlarına karş...

ERDOĞAN: “Enflasyonu tek haneli rakamlara indirerek, milletin her kesiminin rahat nefes almasını temin edeceğiz”Sonraki Haber

ERDOĞAN: “Enflasyonu tek haneli rakamlar...

Başka haber bulunmuyor!