© Haberanaliz.net 2005

Acımız Büyük! NURLAR İÇİNDE UYU ÜMİT BORA AĞABEY…

Dürüst, onurlu, dik duruş sergileyen, vatansever ve milliyetçi, çevreci yazar, ÇETKODER Ege Bölge Temsilcisi ÜMİT BORA hakka yürüdü.

ANKARA-  Uzun süredir tedavi gören yaklaşık 6 yıldır yaşama tutunmaya ve sağlığı ile mücadele eden, İzmir’de sakin bir hayat yaşayan, Eşi Azime hanım (kendisi Meleğim diyordu) ile hayat kavgası veren, çevreci yazar, çok sayıda gazete, dergi ve internet sitesinde yazıları yer alan, çevre dostu, insan dostu, canlı dostu, yaşam savaşçısı, gönüllü bir nefer olan yüreği güzel, Elazığ kökenli bir GAKKOŞ olan, Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Ege Bölge Temsilcisi ÜMİT BORA, bugün yaşam savaşını yitirdi ve HAK’KA YÜRÜDÜ…

Merhum Ümit Ağabey’in naaşı İzmir Buca Evka 1. Yavuz Sultan camisinde kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

Başımız sağ olsun. Sevenlerinin başı sağ olsun. Ülkemiz bir değerini daha yitirdi. Gökten bir yıldız daha kaydı. Ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dilerken, mekanı cennet, nurlar içinde yatsın diyoruz. Hz. Kur-an şefaatçisi cennet mekan rasulüllah komşusu olsun.

Haberanaliz.net Yazı Ailesi.

İlginizi Çekebilir

Almanya bir yılda 35 bin kişiyi sınırdan geri çevirdi

Almanya'da bir yıldır süren sıkı sınır kontrollerinde 35 bin kişi geri çevrildi. Polis aynı dönemde 47 binden fazla izinsiz giriş girişimi tespit etti.

Moskova'da tanksız topsuz "Zafer Günü" geçidi

Rusya'nın başkenti Moskova'da "Zafer Günü" geçidi, Ukrayna'dan saldırı endişesiyle yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşti. Devlet Başkanı Putin konuşmasında Ukrayna'da zafer kazanacaklarını savundu.

Resmi Gazete'de yayımlandı: TÜİK Başkanı Mehmet Arabacı oldu

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla TÜİK Başkanlığına Mehmet Arabacı atandı. Sermaye Piyasası Kurulu ve Merkez Bankasının aralarında bulunduğu bazı kurumların üst düzey yöneticileri değişti.

Hantavirüs alarmı: Bir gemi yolcusu daha gözlem altında

Atlas Okyanusu'nda seyrine devam eden Hondius'un yolcuları arasında bulunan bir İngiliz daha hantavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı. Londra, vatandaşlarının tahliyesi için operasyona hazırlanıyor.

Özkan Yalım ve Gökhan Böcek etkin pişmanlıktan yararlandı

Adalet Bakanı Akın Gürlek, hem tutuklu Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın hem de tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek'in etkin pişmanlıktan yararlandığını açıkladı.

DELİKTAŞ HOCA MUHTEŞEM BİR KALABALIK İLE KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Mersin'in Gülnar ilçesi Koçaşlı köyü evlatlarından olan, Mersin Ticaret Lisesinde çok uzun yıllar MALİYE MUHASEBE derslerinde önemli öğrenciler yetiştiren, Koçaşlılar yardımlaşma derneğini kurup geliştiren, kentimizin sevilen simaları Mimar Mustafa Deliktaş ile Dr.Mehmet Deliktaş'ın biricik babaları olan MEHMET ALİ DELİKTAŞ hoca, uzun süre gördüğü tedavinin ardından dün itibari ile yaşama veda etti. Bu gün ise Cuma namazına müteakip köyü olan Koçaşlı'da toprağa verildi.Hocaların hocası Babaların Babası olarak anılan Merhum Mehmet hoca'yı muhteşem bir kalabalık defnetti. Mekanı cennet olsun. Kabrri pur nur içinde olsun. Geride kalanlara ise Allah sabır versin.

TÜM HABERLER