AKDENİZİN MİLYONLUK İHALESİDE PAZARLIKLI ÇIKTI
EKONOMİYürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut... Ayrıca bu tür büyük hacimli ve rakamlı işlerin AÇIK ihale yapılması kamunun yararına iken, pazarlıklı yapılmasının tercih edilmesinin önüne bir türlü geçilemiyor. Acaba neden?
AKDENİZ BELEDİYESİ ŞEHİRCİLİK VE İMAR MÜDÜRLÜĞÜ, 2025/706332 ikn numaralı, "Mersin İli Akdeniz İlçesi 1/1000 ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı 2Etap 2Bölge Yapımı Hizmet Alım İşi" ni ihale ve alıma çıkar. PAZARLIK USUL TERCİH EDİLİR.
Pazarlık (MD 21 F) ye göre çıkan ihalenin idarece gizli olarak belirlenen yaklaşık maliyeti: 2.611.666,67 TRY
Bu iş, 2.495.000,00 TRY bedel ile YÜKSELİŞ İMAR İNŞAAT KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜHENDİSLİK OTO KİRALAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ - adana firmasına verilir.
Bu rakamın içinde KDV henüz yok.
İlave olarak birde onu ekleyin.
NEDEN AÇIK İHALE DEĞİL?
ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN
CEVAP VE DÜZELTME HAKKINA SAYGILIYIZ.
Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.
CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:
batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com
İlginizi Çekebilir
ORMAN’DA PAZARLIKÇI ÇIKTI
MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, 2025/620231 İKN NUMARALI, "Mut İşletme Müdürlüğü Mağras Dağı İHA İstasyonu Çelik Kulesi" İŞİNİ İHALE VE ALIMA ÇIKAR.
MBB’NİN 133 MİLYONLUK PAZARLIKLI BİR İHALESİ DAHA ÇIKTI
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut... Ayrıca bu tür büyük hacimli ve rakamlı işlerin AÇIK ihale yapılması kamunun yararına iken, pazarlıklı yapılmasının tercih edilmesinin önüne bir türlü geçilemiyor. Acaba neden? Bu sorunun cevabını ararken, idarenin pazarlık usulü seçiminin gerekçesini okuduk, sizde okuyun. Alımla bir uyarlılığı var mı, tartışalım. Ama önemli olan tartışmak değil, kamunun çıkarını korumak. Buyurun detaylara:
MBB İŞTİRAKİNİN MİLYONLUK İŞ GÜVENLİĞİ HİZMET ALIMI
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut... Ayrıca süreklilik arz eden işlerin AÇIK ihale yapılması kamunun yararına iken, pazarlıklı yapılmasının tercih edilmesinin önüne bir türlü geçilemiyor.
YENİŞEHİR’DE MİLYONLUK BİR PAZARLIKLI ALIM DAHA
YENİŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ, 2025/693212 İKN NUMARASI İLE "209 Nolu Emirler otoyol kuzeyine isabet eden uygulama sahasında bulunan kadastro parsellerinin yapılan 1/1000 ölçekli imar planına göre 89 Hektarlık alanda 3194 Sayılı Yasanın 18.inci madde uygulaması ve tapuya tescil işi" Nİ İHALE VE ALIMA "PAZARLIK" USULÜ ÇIKAR.