ALİ ÖZ TAKIM ARKADAŞLARI İLE BAYRAMLAŞTI
SİYASETMersin'in sevilen ve saygı duyulan siması, MHP E.Milletvekili, Toroslar Belediyesi Cumhur ittifakı adayı Dr. Ali Öz, seçime birlikte girdiği meclis üyesi sıralamasındaki takım arkadaşları ile bayramda bir araya geldi ve hasbıhal ettiler.
ALİ ÖZ , BÖLGENİN SEVİLEN VE SAYGI DUYULAN KİŞİLİĞİ
2024 de yapılan yerel seçimlerde CUMHURİTTİFAKI TOROSLAR BELEDİYESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK yola çıkan ve yörenin sevilen saygı duyulan ismi Dr. Ali Öz, o gün beraber yol yürüdüğü meclis sıralamasında yer verdiği isimlerle (Necip Uysal, Mesut Yılmaz , Musa Toker, Şahin Işık, Dr M Can Gezer, İrfan Erişkin) bir araya gelerek, gündemi konuşup bayramlaştılar. Bu arada seçim dönemi dibinden ayrılmayan bazı meclis üyesi isimlerinde, bu masada yer almaması dikkatten kaçmadı. Ayrıca Üstad olarak anılan ve bir ULU BİLGE olarak her zaman bir arada oldukları Mustafa Göktaş'ında o karede olmaması üzüntü yarattı.
Öte yandan, Bu birlik ve beraberlik yörede çok ses getirdi. Dr.Ali Öz ile ilgili yeni gelişmeler gündemde. Çok büyük farkındalık yaratacağı bir oluşumu, Ankara istemli, meydana getiriyor.
İlginizi Çekebilir
Erdoğan: “İstanbul başta olmak üzere 81 vilayetimizin hepsini depreme karşı dayanıklı hâle getirmek için canla başla çalışıyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “İstanbul başta olmak üzere 81 vilayetimizin hepsini depreme karşı güvenli ve dayanıklı hale getirmek için canla başla çalışıyoruz. Bu amaçla son 23 yılda, TOKİ vasıtasıyla, 1 milyon 547 bin konut ürettik. Türkiye genelinde toplamda 3 milyon 700 bin dönüşüm konutu ve sosyal konut inşa ettik. 15 milyon vatandaşımıza yeni yuva kazandırdık” dedi.
Meloni'den Erdoğan'a 'sığınmacı' teşekkürü
Zirve, Türkiye ile İtalya'nın özellikle savunma alanında işbirliğini artırdığı bir döneme denk geldi.
BM Genel Sekreteri uyardı
BM Genel Sekreteri uyardı: Filistin-İsrail için iki devletli çözüm 'geri dönüşsüz' noktaya yaklaştı
Trump’a göre, Biden ülkeyi yönetmiyordu
ABD Başkanı Donald Trump, selefi Joe Biden'ın ülkeyi gerçekte yönetmediğini belirtti.