ANLAŞILDI, DÜZELMEYECEKLER, YEREL SİYASİLERİN İŞİNEDE BÖYLE GELİYOR...
EKONOMİ"GENÇLİK SPOR HİÇ DÜZELMEYECEK Mİ?!" BAŞLIĞI İLE 15.MART.2025 GÜNÜ BU SAYFALARDAN SİZLERE SESLENİP, BİR OLAYI DUYURDUK.
"Mersin GSB il müdürlüğü alımları, ihaleleri hep gündeme düştü. Özellikle PAZARLIK – DAVETİYE- DOĞRUDAN ALIM ihaleleri çok konuşuldu, yazıldı. Ancak bir güç var ki, bu işlere DUR diyeceği yerde, demiyor, işin içine siyasilerde girip ihale kovalar olmuşlar. İşte yeni bir ihale ve detayları" demiş ve aşağıdaki linkteki habere yer vermiştik:
https://www.haberanaliz.net/haber/genclik-spor-hic-duzelmeyecek-mi-23204
MERSİN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ,
2025/127488 İKN numarası ile "Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında Şoförsüz ve Yakıtsız Araç Kiralama Hizmet Alımı" işini ihaleye çıkmıştı.
O gün yukarıdaki haberde neden sonuç açıklanmıyor demiş idik...
Bu gün an itibari ile EKAP kayıtlarına girdik.
haberimizden sonra bir ay daha geçti.
Ekap görüntüsünü aldık. Halen ihale sonucu açıklanmıyor, teklif değerlendirme tamamlanmış ibaresi konmuş durumda. Kapak fotoğrafımız bu ekran görüntüsüdür.
BU DEVLETİN HESAP SORACAK MERCİ VE MAKAMLARI NE YAPIYOR ACABA?!
ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN
CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.
Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.
CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:
batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com
İlginizi Çekebilir
SİLİFKE’NİN HASTANE KLİMALARINA KDV HARİÇ 1,4 MİLYON
SİLİFKE DEVLET HASTANESİ, 2025/636663 İKN NUMARALI "Kompresör Revizyonu ve Merkezi Soğutma Grubu Eveparatör Bakır Boru Değişim İşi" Nİ 7.5.2025 GÜNÜ PAZIRLIK İLE ALIMA ÇIKAR.
GÜLNAR’IN İÇME SUYUNU PAZARLIKLA VERDİLER
Geçtiğimiz Kurban bayramında Gülnar ilçesinin çok sayıda mahallesinden serzenişler vardı. Suyumuz akmıyor, su yok, etraf kokuyor, pislik ve rezillik içindeyiz gibi yakınmalar vardı. Bizde konuyu araştırdık. Bakın Gülnar ilçesinin içme suyu ihalesini MESKİ yapmış. Nasıl yapmış, kim almış?
PAZARLIKLI ALIMLA TEMİZLİK MALZEMESİ YERLİKAYA’DAN
YENİŞEHİR BELEDİYESİ, 2025/240342 ikn numaralı, "Temizlik Malzemesi Alımı" işini ihale ve alıma PAZARLIK usulü ile çıkar.
ALLAH KERİM, VERİRSEN YERİM!!!
Mersin’in Silifke ilçesi Belediyesi ilginç bir alıma daha imza attı. Tek teklif ile milyonluk iş verildi. İşte detayları: