CELAL ADAN, Malazgirt Zaferi'nin 955. yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı
SİYASET21-24-25 -26-27 ve 28. DÖNEM MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ. TBMM BAŞKANVEKİLİ, DÜRÜST DEVLET VE SİYASET ADAMI CELAL ADAN, Malazgirt Zaferi'nin 955. yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı:
21-24-25 -26-27 ve 28. DÖNEM MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ. TBMM BAŞKANVEKİLİ, DÜRÜST DEVLET VE SİYASET ADAMI CELAL ADAN, Malazgirt Zaferi'nin 955. yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı:"Bugün Malazgirt'teyiz. Bizler; Gazi Alparslan'dan Gazi Mustafa Kemal'e uzanan şanlı bir mazinin evlatlarıyız. Ruhları şad olsun. Malazgirt Ovası’ndan havalanan çift başlı kartalın Anadolu’ya saçtığı tohumlar; kıyamete dek var olsun."
İlginizi Çekebilir
Alman aşırı sağcı lider: Euro ve Schengen'den çıkacağız
Aşırı sağcı AfD lideri Alice Weidel hükümete gelmeleri hâlinde göçü sınırlayacaklarını, Schengen ve eurodan çıkacaklarını söyledi. AfD'nin gelecek ay Saksonya-Anhalt seçiminde birinci parti çıkması bekleniyor.
ABD-İran savaşı: Hürmüz'de 6 ayda 20 denizci öldü
ABD-İran savaşının ilk altı ayında Hürmüz Boğazı'nda hedef alınan gemi ve limanlarda en az 20 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Malazgirt Zaferi kutlamaları kapsamında Ahlat'ta toplanacak
Malazgirt Zaferi'nin 955'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan Bitlis'in Ahlat ilçesine gitti. Kabine toplantısının da Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacağı belirtildi.
ALLAHINA KURBAN SENİN AKIN GÜRLEK!
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK AÇIKLADI: KAMU MALINI KİŞİSEL MENFAAT ALANINA ÇEVİRENLERE GEÇİT VERMEYECEĞİZ
Bitlis ve Muş’ta, Malazgirt Zaferi'nin 955. yıl dönümü etkinlikleri düzenlendi
Bitlis'in Ahlat ve Muş'un Malazgirt ilçesinde Malazgirt Zaferi'nin 955. yıl dönümü etkinlikleri düzenlendi.
Ukrayna lideri Zelenskiy: Seçim ülkeyi yok eder
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy seçim çağrılarına kapıyı kapattı, savaş koşullarında böyle bir adımın "ülkeyi yok edeceğini" savundu.