Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun’un hayırlara vesile olmasını diliyorum
SİYASETCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan: "Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun’un hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi ve paylaşım yaptı. İşte o paylaşımı:
Gazi Meclisimizde tarihî bir mutabakat örneği olarak 467 milletvekilimizin desteğiyle kabul edilen ve bugün itibarıyla yürürlüğe giren Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun’un hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Türkiye’nin huzurlu, müreffeh ve güvenli geleceği için atılan bu önemli adımda emeği geçen:
Cumhur İttifakı ortağımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Milliyetçi Hareket Partisi Grubuna…
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş’a…
AK Parti Grubundaki kıymetli yol ve dava arkadaşlarıma…
Farklı kulvarda yer almakla birlikte yapıcı bir tutum sergileyen tüm siyasi parti gruplarına ve milletvekillerine yürekten teşekkür ediyorum.
Sürecin bugünlere kazasız belasız gelmesinde katkısı bulunan devletimizin kurumlarını ve görevlilerini tebrik ediyorum.
Başta şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz olmak üzere, milletimizin tamamının hassasiyetlerini dikkate alan bir yaklaşımla yürüttüğümüz süreci, Kanun’un belirlediği zeminde, ilgili kurum ve kurullarımızın riyasetinde aynı samimiyet ve titizlikle yönetmeye devam edeceğiz.
İlginizi Çekebilir
ERDOĞAN: “Terörsüz Türkiye hedefimizle aramıza kimse giremeyecek”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa Şehir Hastanesi Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Tüm bölgemizde terörün yerini huzurun, istikrarsızlığın yerini refahın, çatışmanın yerini barışın aldığı o günlere hep beraber kavuşacağız. Buna kimse engel olamayacak. Terörsüz Türkiye hedefimizle aramıza kimse giremeyecek” dedi.
ERDOĞAN: “Türkiye Yüzyılı, TEKNOFEST kuşağının mührünü taşıyacaktır”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “TEKNOFEST Güneydoğu” ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Türkiye Yüzyılı, TEKNOFEST kuşağının izini, mührünü, damgasını taşıyacaktır. Buradaki gençler, bu milletin yüz akıdır, bu ülkenin göz bebeğidir. Müreffeh ve muteber Türkiye'nin en güçlü nişanesidir” dedi.
CELAL ADAN ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ RAHMETLE ANDI
21-24-25 -26-27 ve 28. DÖNEM MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ. TBMM BAŞKANVEKİLİ, DÜRÜST DEVLET VE SİYASET ADAMI CELAL ADAN YAPTIĞI PAYLAŞIM İLE ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ RAHMETLE ANDI:
Açılışını Başkan Erdoğan yapacak! Şanlıurfa şehir hastanesine kavuşuyor
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin açılış törenine katılacağı duyuruldu.
Bakan Gürlek: 7 faili meçhul dosyada 8 cinayet aydınlatıldı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, en eskisi yaklaşık 39, en yenisi 3 yıllık olan 7 faili meçhul dosyada 8 cinayetin aydınlatıldığını duyurdu. Gürlek, bugüne kadar toplam 58 dosyada 65 maktul ve 7 yaralıya ilişkin olayların çözüme kavuşturulduğunu belirtti.
ERDOĞAN: “Eğitimden siyasete, sosyal hayattan sivil topluma yaptığımız düzenlemelerle kadınların statüsünü güçlendirecek çok sayıda adım attık”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “AK Parti olarak kadınların her alanda en güçlü şekilde var olabilmesi için ilk günden beri yoğun çaba harcıyoruz. Eğitimden siyasete, sosyal hayattan sivil topluma yaptığımız düzenlemelerle kadınların statüsünü güçlendirecek çok sayıda adım attık” dedi.