DEMOKRAT PARTİ ELEKTRİK PARASINI YATIRAMAZ OLDU
SİYASETO kadar gündeme geldi, yazdık uyardık, kimsenin umurunda olmadı. Mevcut il yönetimi, il koordinatörü denen kişi ile “sen öde” tartışmaları yüzünden partinin elektriğini yatırmıyorlar. Sistemde elektrik kesik görülüyor.
ANKARA- Geçtiğimiz gün 2500 kişilik salonda 65-70 kişi ile il kongresi yapan, bu kongrede ise il başkanı HASAN ŞIHMAN ile İl Kordinatörü atanmış olan SEDAT ERDAL’ın partiyi nasıl yönettikleri ortaya çıktı.
Listesini Gece bastırsın diye Sedat Erdal’a teslim eden Hasan ŞIHMAN’ın kongre esnasında göz atmaya fırsat bulduğu listesinin kendi listesi olmadığı, baştan aşağı değiştirildiği ve Sedat ERDAL’ın yanında çalışanlar ile akrabalarını yazıldığını görünce ortalık karışmıştı.
Partinin dinamikleri ise, bu işin böyle olacağını önceden bilir gibi bize görüntü atıp, Sedat ERDAL’ın özel iş yerinin çatı katında MHP’den DP ye geçen tek milletvekili olan CEMAL ENGİNYURT ile çekilen fotoğrafları atmışlar ve genel merkezden AHMET UYANIK- CANAN ÖZALP- MUHAMMET KELLECİ- ERTAN KÜÇÜK’ün ERDAL’ın yanında yer aldıklarını aktarmışlardı.
PARTİLİLER DAHA ÖNCEDEN ELLERİNE ALDIKLARI DÖVİZLERLE DURUMU GENEL MERKEZE AKTARMIŞLARDI
TELEFON SÖKÜLDÜ HAT TOPLANDI- ELEKTRİK BORCUNUN YENİSİ GELDİ
Partililer, “Tam bir komedi dramın yaşandığı çatı altına gelen Mersin DP, 001019306414 no'lu sözleşme hesabı ve 4007324016 no'lu tesisata ait 2021/10 dönemi elektrik faturası 633,70 TL tutarında geldi. 7-8-9-10 ay toplam elektrik borcu 2 bin lira. Telefon halen ödenmemiş. İCRA gelmesini bekliyorlar, partiyi rezil ettikleri yetmezmiş gibi, birde öyle rezil edecekler” diyorlar.
İlginizi Çekebilir
Mehmet Metiner: Adli mahkumlar için yeni bir düzenleme elzem.
24.Dönem Adıyaman, 25 ve 26. Dönem İstanbul AK Parti Milletvekili/Yeni Şafak Köşe Yazarı/Demokrasi ve Birlik Derneği/Vakfı Genel Başkanı Mehmet Metiner bu gün kendi hesabından şu paylaşımı yaptı:
Ren Nehri'nde su çekilince savaştan kalan bomba ortaya çıktı
Ren Nehri'nde su seviyesi düşünce II. Dünya Savaşı'nda Köln'de nehre atılan ancak patlamayan Amerikan yapımı bir bomba ortaya çıktı. 250 kiloluk bombanın imhası için bölge tahliye edildi.
İranlı kadın futbolcular Avustralya vatandaşı oldu
Mart ayında Asya Kupası için gittikleri Avustralya'da iltica başvurusunda bulunan iki İranlı kadın futbolcuya Avustralya vatandaşlığı verildi.
Berlin'de Türkiye kökenli başbakan ihtimali güçleniyor
Berlin'de seçim yarışı kızışıyor. Yeni bir ankette Sol Parti yüzde 21 ile ilk sıraya yükselirken, Türkiye kökenli Elif Eralp'in eyalet başbakanlığı ihtimali güç kazandı.
BAHÇELİ ÖNDERLİĞİNDE ADAN VE YILDIZ KATKILARIYLA MHP’NİN TARİHSEL BAŞARISI
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’muzun hazırladığı rapor doğrultusunda şekillenen Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığımıza sunuldu.
TEVFİK DİKER yine seslendi: araştırılsın!
E.Manisa Milletvekili, E.Hv.Ulş.Subayı, Araştırmacı Yazar, Yolsuzlukla Mücadele Derneği kuran tek Milletvekili ve Geçmiş Büyük Türkiye Partisi Kurucu Genel Başkanı Tevfik Diker bu gün yine yazılı bir açıklama yaparak seslendi: