Demokrat Parti Sakarya coştu
SİYASETDemokrat Parti Sakarya İl Bşk. İsmail Ergül göndermiş.... Demokrat Partisi Genel Merkezi’nde başlatmış olduğu “100 bin yeni üye” kampanyasına Serdivan İlçe Teşkilatı da ortak oldu.
Demokrat Parti Serdivan ilçe başkanı Ahmet Avcı ve yönetimi, ilçe parti binasında düzenlediği toplantısında yeni üyelere hayırlı olsun dileklerin de bulunarak parti rozeti taktı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda DP il Başkanı İsmail Ergül ve il yönetimi de hazır bulundu. Demokrat Parti’ye her geçen gün güçlendiğini vurgulayan DP il Başkanı İsmail Ergül, “Genel Başkanımız Gültekin Uysal nezdinde inşallah partimiz eski günlerdeki gibi hizmetleri devam edecektir. Maalesef iktidar önümüzü kesmek için her şeyi yapıyorlar. Bunun bir örneği 9. Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel’in ismini taşıyan kültür merkezinin isminin Sultan Alparslan olarak değiştiriyorlar. Ama ne olursa olsun merhum Cumhurbaşkanımızın ismini oradan kaldırsalar bile bizim kalbimizden kaldıramayacaklar. Demokrat Parti dimdik ayaktadır. Ve önümüzdeki ilk seçimlerde kesinlikle iktidara taliptir. Hizmetleri kaldığı yerden devam edecektir.” Dedi.
İlginizi Çekebilir
Zaharova: Ukrayna yeniden tarafsız ve nükleer silahsız statüye dönmeli
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Hint medyasına verdiği röportajda, Rusya’nın Ukrayna ve Orta Doğu krizlerinde diplomatik çözüme hazır olduğunu, aynı zamanda stratejik ortağı Hindistan ile enerji ve savunma alanlarındaki iş birliğini güçlendirmeyi hedeflediğini belirtti.
AB, çalıntı Ukrayna tahılı taşıyan Rus gemisi nedeniyle İsrail'e yaptırım uygulamaya 'hazır'
Ukrayna'dan çalınan tahılı taşıyan bir Rus gölge filo gemisinin Hayfa'ya varmasının ardından Ukrayna ile İsrail arasında diplomatik bir kriz patlak verdi. Brüksel olaya karışanlara yaptırım uygulamaya hazır olduğunu açıkladı.
Kral 3. Charles Beyaz Saray'da: ABD-İngiltere ittifakı 'vazgeçilmez'
Kral 3. Charles, salı akşamı Beyaz Saray’daki devlet yemeğinde yaptığı büyük ölçüde neşeli ve hafif tonlu konuşmada, 'insanlık tarihinin en önemli ittifaklarından biri' olarak nitelendirdiği ABD-İngiltere ilişkilerine dikkat çekti.
Trump'tan Almanya Başbakanı Merz'e İran tepkisi
ABD Başkanı Trump, İran savaşı nedeniyle kendisini eleştiren Almanya Başbakanı Merz'i "İran'ın nükleer silah edinmesini desteklemekle" suçladı.