DUAYEN BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BOLAT, GÖKTAŞ’I ZİYARET ETTİ
GÜNDEMMersin’in Tarsus ilçesi Bağcılar Belediye Kurucu Başkanı olan ve çok sayıda Belediye Başkanının siyasete kazandırılmasını sağlayan Duayen siyasetçi MEHMET BOLAT bu gün Mersin’in merkez ilçelerinden olan Mezitli de Haberanaliz.net bölge temsilciliğinde Üstat Gazeteci Mustafa Göktaş’ı ziyaret etti. Ziyaret de önemli gelişmeler yaşandı.
BOLAT’TAN TOPLUMA FAYDASI OLACAK OLAN YENİ BİR DERNEK
Yıllarını siyasete adayan Eğitimci kökenli E.Belediye Başkanı Mehmet Bolat, “Sayın Göktaş, değerli insan, kadim dostum, yaşamımın son 35 yılında ben bir yola çıkarken mutlaka senin fikrini aldım. Sen Deniz Feneri gibi insanları yol gösteren, yüreği memleket ve millet aşkı ile yanan, devletini ve vatanını seven yurtsever, bilge bir insansın. Ben Belediye Başkanlığına adaylığımı koyduğumda da ilk kapısını çaldığım insan sizdiniz, ondan sonraki tüm STK çalışmalarım ve toplumsal girişimlerimde de ilk kapısını çaldığım kişi siz oldunuz. Benim ve benimle hareket eden kardeşlerim için sizin düşünce ve fikirleriniz çok önemli. Bizler için bir ULU BİLGE’SİNİZ. Bu bağlamda bizler yeni bir oluşum meydana getiriyoruz. Mersin Seçilmiş Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri dayanışma derneğini kuruyoruz. Amacımız geçmişten günümüze bu güne kadar emek veren tüm belediye başkan ve meclis üyelerini bir çatıda toplamak ve bu kardeşlerimizin engin tecrübelerin topluma sunmak. Bu arada birlik ve dayanışmayı sağlamak… Yola çıkmadan size bu konuyu sormak ve fikrinizi almak istedik” dedi.
GÖKTAŞ, SİZLERE BAŞARI DİLİYORUM
Mustafa Göktaş, Başkan Mehmet Bolat ve yol arkadaşlarına hitaben, “ Sizler gönlü güzel, vicdanlı, merhametli, tertemiz duygular ile yola çıkan insanlarsınız. Beni ziyaretinizden onur duydum. Sizlere en kalbi duygularımla her zaman manevi destek olduğumu bilmenizi isterim. Düşünceniz çok güzel. Mersin Seçilmiş Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri dayanışma fikri ve çalışması çok güzel. Memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Sizler siyasetin içinde önemli hizmetlere imza attınız. Kişisel çıkarların peşinde olmadınız, hep ülkeniz ve milletiniz için özverili çalıştınız. Sizlere başarı diliyorum, muavfakiyet diliyorum’ dedi.
Görüşmenin ardından gelen heyeti temsilen Başkan Mehmet Bolat ve Göktaş resim çektirdiler.
İlginizi Çekebilir
AKBUDAK VE TOL’DAN ÜSTAT GÖKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
Emeklilerin sesi ve soluğu olan, onların hak ve hukukunun aranmasında büyük emekleri olan Türkiye emekliler Derneği Şube başkanı Cemal Akbudak ile yardımcısı Veli Tol, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, 42 yıllık üstat gazeteci olarak bilinen, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a bugün makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
HASIRCI VE KÖKSEL SÜT’DEN ÜSTAT GÖKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
Bölgenin sevilen ve saygı duyulan isimleri, Efsane muhtarlarımızdan ve il genel meclis üyelerimizden Ak Parti Kurucusu Hüseyin Hasırcı ile köksel süt firması sahibi Osman bey Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, 42 yıllık üstat gazeteci olarak bilinen, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a bugün makamında nezaket ziyaretinde bulundular…
BİLGE BÜYÜĞÜMÜZDEN ÜSTAT GÖKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
Ülkemiz ve Devletimize sıdkı sadakatle hizmet eden ve bir ömrü memleket meselelerinin çözümü için geçen, Akdeniz bölgesinin, özellikle Hatay – Adana- Mersin yöresinde sevilen ve saygı duyulan ismi Abdullah Duman büyüğümüz, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, 42 yıllık üstat gazeteci olarak bilinen, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a bugün makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret sırasında Bilge büyüğümüzün yaşam sunağındaki tüm bilgi, tecrübe ve deneyimlerini ilgi ile dinledik.
TDK BAŞKANI PROF. OSMAN MERT, ÜSTAT GÖKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
Türk Dil Kurumu’nun başarılı ve çalışkan Başkanı Prof. Dr. Osman Mert, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, 42 yıllık üstat gazeteci olarak bilinen, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a bugün makamında nezaket ziyaretinde bulundu.