Gazeteci Haldun Okdemir Vefat Etti
GÜNDEMMersin’de çeşitli ulusal Gazetelerde temsilcilik yapan (Tercüman - Bulvar) sonrasında kurduğu Mersin Bulvar gazetesi ile topluma hizmet eden ve en son olarak TAM SAYFA isimli internet sitesi ile Gazeteciliğe devam eden Haldun Okdemir, uzun zamandır süren rahatsızlığının ardından sabaha karşı vefat etti.
Okdemir, Yarın (Cuma) Müftü Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Akbelen Kent Mezarlığı’nda toprağa verilecek. MEKANI CENNET OLSUN. NURLAR İÇİNDE UYUSUN.
İlginizi Çekebilir
ARİF AMCA HAKKA YÜRÜDÜ
Oyuncu Arif Erkin Güzelbeyoğlu 90 yaşında hayatını kaybetti.
MERSİN’E YENİ HİZMETLER KAZANDIRDILAR
Mersin’e ataması kısa süre önce yapılan Vali Atilla Toros geldiği günden bu yana Mersin ilinde farkındalık yaratan hizmetlere imza atıyor. İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Ekici’nin de gayret ve hizmetleri yadsınamaz. İkili Sağlık teşkilatına ve millete bu gün yapılan sosyal medya paylaşımları ile önemli hizmetleri sundular. İşte o hizmetlerin bazıları:
Almanya'da emeklilik reformu
Almanya'da emeklilik reformu: 2.000 euroya kadar vergiden muaf kazanca yeşil ışık
Almanya: Zorunlu askerlik ve "Danimarka Modeli" tartışması
Almanya'da zorunlu askerliğe geri dönüşün önünü açacak tasarının mecliste görüşülmesine Perşembe günü başlanacak. Ancak koalisyon ortakları arasında özellikle "Danimarka Modeli" üzerinde görüş ayrılıkları yaşanıyor.