GÖKTAŞ DP İL BAŞKANI HALİL YALIN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
GÜNDEMDemokrat Parti il başkanlığına ataması yapılan Halil Yalın'ı ziyaret eden Araştırmacı Gazeteci Yazar- iktisatçı Mustafa Göktaş, Yalın'a yeni görevinde başarılar diledi.
Demokrat parti Mersin il başkanılığına ataması yapılan Halil Yalın'ı yönetim kurulu toplantısı sırasında ziyeret eden Göktaş. "Başkanım Allah kolaylık versin. Çok zor zamanda çok zor bir göreve geldiniz. Zorunuz kolay kılınsın.Siyaseti çirkin eller yapıyor. İnşaallah siz bu çirkinliğe son veririsiniz. Halkın umudu olursunuz" dedi.
DP il başkanı Yalın ise, "Göktaş başkan sen yiğit ve mert adamsın. Bu partiye emeğin para ile pul ile ölçülemez. Çok büyük hizmetlerin oldu. Efsane bir merkez ilçe başkanlığı yaptın. Bir döneme imza attın. Seni burada görmek onurunu yaşadık. İyi ki varsın" dedi.
İlginizi Çekebilir
Guterres'ten uyarı: BM 'yaklaşan mali çöküş' riskiyle karşı karşıya
BM Genel Sekreteri Guterres'in uyarısı, ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin son aylarda bazı BM kuruluşlarına sağladığı fonları azalttığı ve bazı zorunlu katkıları reddettiği ya da ertelediği bir dönemde geldi.
Avrupa’nın ABD ve Çin ikilemi: Avrupalılar Pekin ile ilişkileri güçlendiriyor
ABD ile yaşanan anlaşmazlıkların ardından Kanada, İngiltere ve Almanya’nın başını çektiği ziyaretler, Batı’nın Çin ile ilişkilerinde yeni bir döneme işaret ediyor.
Norveç hanedanını sarsan dava başlıyor
Norveç'te Veliaht Prenses'in 29 yaşındaki oğlu Marius Borg Hoiby, tecavüz, şiddet, yüksek miktarda uyuşturucu taşıma gibi suçlamalarla Salı günü hakim karşısına çıkacak.
Almanya'da işsizlik alarmı: Ocak'ta 3 milyon sınırı aşıldı
Almanya'da Ocak ayında işsizlik son 11 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Başbakan Merz, Ağustos'tan sonra yine 3 milyon sınırının aşılmış olmasını "alarm sinyali" diye nitelendirdi.