GÖKTAŞ’I AK PARTİ İL BAŞKANI ALDEMİR ZİYARET ETTİ
GÜNDEMMersin’de göreve geldiği günden bu yana partisi için canla başla çalışmalarını sürdüren AK PARTİ İL BAŞKANI ADEM ALDEMİR ve yakın çalışma arkadaşları, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’ı özel ofisinde nezaket ziyaretinde bulundular…
Bu ziyaret esnasında İl Başkanı Aldemir, çalışma arkadaşları Ramazan Tüzün, Oğuz Karadadaş’ında beraberliğinde “üstadım siz Mersin başta olmak üzere, ülkemiz ve milletimiz için büyük çabalar harcayanı, devletin kör kuruşunun muhafazası için canla başla çalışan, tüyü bitmedik yetimin ve şehitlerin hakkı olan beytülmala sahip çıkan, geçmişteki siyasi hizmetleriniz ve bir STK önderi olmanız münasebetiyle de bizlere yol gösteren, kıymetli bir büyüğümüzsünüz. Biz her zaman sizin gibi büyüklerimizin sözlerine, düşüncelerine itimat ederiz” dedi.
Göktaş ise, “Sizler büyüğü küçüğü bilen içinde sevgi yeşerten insanlarsınız. Kin ve nefret bize yakışmaz. Hizmet edene ederler. Topluma hizmet de ibadetlerin bir çeşididir. Ve siz en büyük ibadetlerden birini yapıyorsunuz. Sizin bu ziyaretiniz beni ziyadesi ile memnun etti. Ak Parti il başkanı ve beraber yol yürüdüğü insanlar işte böyle tertemiz, pırıl pırıl olmalılar. Benim arzum da bu. Çünkü devlet ve millet sizden çok büyük işler bekliyor. Yolunuz açık olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Zaharova: Batı birliklerinin Ukrayna’ya konuşlandırılması kesinlikle kabul edilemez
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Batı birliklerinin Ukrayna topraklarına konuşlandırılmasının Rusya açısından ‘kabul edilemez’ olduğunu belirtti.
Almanya'da yayaların arasına dalan sürücüye müebbet hapis
Almanya'da otomobilini kasıtlı olarak yayaların üzerine sürerek 2 kişinin ölümüne, 14 kişinin yaralanmasına yol açan sanık ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
AB zirvesinde gözler Rus varlıklarında
AB liderleri bugün Brüksel'de toplandı. Gündemin en önemli maddesi Ukrayna'ya destek için dondurulan Rus varlıklarının kullanılıp kullanılmayacağı.
Edirne'de köftenin tarifi yeniden yazıldı
Edirne’de uzun yıllardır hizmet vermesine rağmen değeri yeterince bilinmeyen işletmeler arasında yer alan Serhad Tava Ciğer ve Izgara, üç kuşaktır süren köfte ve ızgara geleneğiyle kentin gastronomi hafızasında önemli bir yer tutuyor.