HASAN EKİNCİ, CUMHURBAŞKANINA SESLENDİ: GENEL AF ÇIKMALIDIR, BEKLENTİMİZ BU YÖNDEDİR..
SİYASETDört dönem Geçmiş hükümetlerde Devlet Bakanlığı Ve Orman Bakanlığı da yapan E.Milletvekili Hasan Ekinci, Kamuoyunda beklenen AF duygusunu haklı buldu. Ekinci, haberanaliz.net'e yaptığı özel açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’dan bende milletimizde beklemektedir" dedi.
DYP döneminin önemli şahsiyetlerinden olan, Demirel'in, Çiller'in ve nice siyasilerin yol arkadaşlığını yapmış olan , 4 dönem geçmiş hükümetlerde devlet bakanlığı ardından da Orman Bakanlığı yapmış olan Hasan Ekinci, gündemde çok sık t-yer alan GENEL AF hususunda haberanaliz.net'e özel açıklamada bulundu.
Hasan Ekinci, " 29 Ekim cumhuriyet bayramının 100 üncü yılında, devletimizi yönetenlerin, bu bayramı taçlandırarak genel af çıkarması, milletimizin devlet babasından çok haklı beklentisidir. Bu sözleri yarım Asır siyaset , dört hükümette bakanlık yapmış Devlet adamı olarak ifade ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’dan bende milletimizde bu AFFI beklemektedır" dedi.
HASAN EKİNCİ'NİN CUMHURBAŞKANIMIZ İLE GEÇMİŞTE ÇEKİLMİŞ OLAN BİR RESMİ AŞAĞIDA
İlginizi Çekebilir
Eski Bakan Agâh Oktay Güner Hayata Veda Etti
Kültür ve Turizm eski bakanlarından Agâh Oktay Güner vefat etti. TBMM’de farklı dönemlerde milletvekili olan Güner, yazar ve hatip kimliğiyle tanınıyordu.
ERDOĞAN: “Hükûmetlerimizin en büyük yatırımı eğitime, dolayısıyla insanadır”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025- 2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Müfredatta yaptığımız düzenlemeleri, öğretmenlerimizin özlük haklarında ve çalışma koşullarında yaptığımız iyileştirmelerle destekliyor, okul ve dersliklerimizin fiziki ve teknik imkânlarını güçlendiriyoruz. Hükûmetlerimizin en büyük yatırımı eğitime, dolayısıyla insanadır” dedi.
Erdoğan: “Bugün itibarıyla deprem bölgesindeki her 3 hak sahibi vatandaşımızdan 2’sini yeni yuvasına kavuşturmuş oluyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 300 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, “Bugün Malatya'da 300 bininci konutun anahtarını teslim ediyoruz. Bugün itibarıyla deprem bölgesindeki her 3 hak sahibi vatandaşımızdan 2’sini yeni yuvasına hamdolsun, kavuşturmuş oluyoruz” dedi.
İstanbul'un bazı ilçelerinde gösteri ve eylem yasağı
İstanbul'un bazı ilçelerinde miting, basın açıklaması, gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı.