HASIRCI- YEŞİLYAPRAK ve GÖKTAŞ HASRET GİDERDİLER
GÜNDEMMersin'in sevilen ve saygı duyulan simaları Hüseyin Hasırcı, Reşat Yeşilyaprak, Bayram - Ahmet Göktaş ile Gazeteci Mustafa Göktaş sık sık bir araya gelip hasret gideriyorlar. Bu arada sayfalarında da yayınlayarak, durumu herkesle paylaşıyorlar. İşte Mersin'in kahraman ve vatansever isimlerinin paylaşımları...
MERSİN
Mersin'in çok sevilen ismi Hüseyin Hasırcı ve yine sevilen ismi iş adamı Reşat Yeşilyaprak ile bir araya gelen Gazeteci Göktaş, Mersin'in ekonomik ve sosyal sorunları ile çözüm yollarını konuştular.
Bugün sabah saatlerinde Ankara'dan Mersin'e gelen Gazeteci Mustafa Göktaş, Mersin Mezitli'de Terzi esnafı olan Bayram ve Ahmet Göktaş'a uğradı. Ahmet Emin ise anında durumu sayfasında paylaştı. Aşağıda.
İlginizi Çekebilir
Seçil Erzan'a 102 yıl hapis cezası verildi
Yüksek kârlı fon vaadiyle Fatih Terim ve Arda Turan gibi isimleri dolandırdığı öne sürülen eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılandığı davada karar çıktı. Erzan'a 102 yıl hapis cezası verildi.
AB’nin Kiev Büyükelçisi: Ukrayna finansmanı için dondurulan Rus varlıklarında ilerleme kaydedilmeli
AB’nin Ukrayna büyükelçisi, dondurulan Rus varlıklarının Ukrayna’ya aktarılması için anlaşma çağrısı yaptı. Belçika Başbakanı De Wever ise 'açık riskler' gerekçesiyle plana karşı çıktı.
Saraçhane eylemleri: 87 sanık beraat etti, tutuklu kalmadı
Saraçhane eylemlerine katıldıkları için yargılanan 87 sanık hakkında beraat kararı verildi. Böylece dosyada tutuklu kalmadı.
65 barodan Fatih Altaylı'ya destek açıklaması
4 yıl 2 ay hapis cezası alan gazeteci Fatih Altaylı'ya destek açıklaması yayımlayan 65 baro, tutukluluğun bir cezalandırma yöntemi haline geldiğini belirtti. Açıklamada "Gazetecilik faaliyeti suç değildir" dendi.