İBRAHİM KARDEŞİMİZİ HAKKA UĞURLADIK
GÜNDEMSiirt’in köklü ailelerinden olan Akay’lar dan RAHMETLİ ENVER AKAY’IN oğlu, Mersin de patiseri ve cafe işletmeciliğinin öncüsü, doğal EKMEK FABRİKASI SAHİPLERİNDEN tertemiz bir insan olan İBRAHİM AKAY hakkın rahmetine kavuştu.
Geçirdiği ani bir kalp krizi ile yaşamını yitiren İbrahim Akay, dürüst ve çalışkanlığı ile bilinen namuslu bir iş insanı idi. Her zaman güler yüzü ile insanlara hizmet sunan, fakir ve fukara dostu olarak bilinen güzel ve yiğit bir kardeşimizi hakka uğurladık.
Merhum İbrahim Akay kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabrı cemil ve başsağlığı dileriz. Allah başka acılar göstermesin.
Nurlar içinde yatsın, mekânı cennet olsun. Rabbim merhameti ile muamele etsin.
MUSTAFA GÖKTAŞ
İlginizi Çekebilir
Norveç'te prensesin oğlu tecavüz suçlamasıyla yargılanıyor
Norveç'te Veliaht Prenses Mette-Marit'in 29 yaşındaki oğlu Marius Borg Hoiby, tecavüz, şiddet, yüksek miktarda uyuşturucu taşıma gibi suçlamalarla ilk kez hakim karşısına çıktı.
ABD nadir elementleri stoklama kararı aldı
ABD Başkanı Donald Trump, kritik elementlerden oluşan 12 milyar dolar değerinde rezerv oluşturma kararı aldı. Bu hamleyle Amerikan sanayisinin darboğazlara karşı korunması ve Çin'e bağımlılığın azaltılması hedefleniyor.
Almanya'da grev: Toplu taşıma durdu
Almanya'da Verdi sendikasının bir günlük grev kararı nedeniyle Pazartesi günü toplu taşıma hizmeti durdu. Aşağı Saksonya eyaleti hariç ülke genelinde otobüs, tramvay ve metro seferleri yapılmadı.
Sol örgütlere operasyon: 110 gözaltı kararı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sol çizgideki birçok örgüte yönelik eş zamanlı operasyon kararı aldı. Siyasetçiler ve gazeteciler dahil 110 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken DEM Parti'den tepki açıklaması geldi.