© Haberanaliz.net 2005

İDARİ MAHKEME YÜRÜTMEYİ DURDURMA VERDİ

“MEZİTLİ BELEDİYESİNİN GARİP UYGULAMASI” başlığı ile haberini verdiğimiz, HOBİ BAHÇELERİNE yıkma ve kaldırma olayında yeni gelişme yaşandı. Mağdurlardan biri açtığı davada yürütmeyi durdurmayı kazandı.

Bir önceki yayınımızın linki aşağıda:

https://www.haberanaliz.net/haber/mezitli-belediyesinin-garip-uygulamasi-23402

Mağdur. M.G.’nin Mersin 1. İdare mahkemesine açtığı 2025/502 esas sayılı dosyada Belediyenin idari tasarrufuna 26.3.2025 günlü celsede dur diyerek, yürütmeyi durdurdu. Karar her iki tarafa da tebliğ edildi.

Diğer taraftan hobi bahçelerinin kiracısı durumunda olan hak sahibi kişiler ise Pazar günü bir araya gelerek, ellerine aldıkları dövizlerle Belediye başkanına ve belediyedeki yetkililere seslendiler. Çoğu yaşlı, emekli insanların sosyalleşme yeri olan bu hobi bahçelerinin kaldırılması kararı nedeniyle, vatandaş isyan etti ve Ellerinde: “Mücadelemiz ile her şey çok güzel olacak, Yıkıcı değil yapıcı olun, Biz köşede oturmak istemiyoruz üretmek istiyoruz, hobi bahçelerimizi kapatma yanlışından dönün, kapatmayın çoğaltın, kapatma huzurumuzu kaçırma, sosyal belediye bu mu, Ellerinizi hobi bahçemizden çekin…” sloganları olan dövizler ile seslendiler.

 

ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES: 

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com

İlginizi Çekebilir

Trump seçim mitinginde duyurdu: Audi ABD'deki ilk fabrikasını açacak

Alman otomobil üreticisi Audi, ABD'de yapacağı 4 milyar dolarlık yatırımla bu ülkedeki ilk fabrikasını inşa edecek. Kararı, ABD Başkanı Trump Audi CEO'sunun da katıldığı bir seçim mitinginde açıkladı.

Novak: Rus şirketleri ekimde 500 bin ton motorin ihraç edebilir

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Rus şirketlerinin ekim ayında ABD’ye ve dünya piyasalarına 500 bin ton motorin ihraç edebileceğini, ilk üç tankerin yola çıktığını açıkladı.

Kremlin: ABD'yle yapılan anlaşma kapsamında dizel sevkiyatı başladı

Basın mensuplarına açıklama yapan Peskov, ABD'yle yapılan anlaşma gereği Rus dizeli sevkiyatının başladığını duyurdu. Sözcü, Ukrayna konulu üçlü müzakerelerle ilgili açıklama da yaptı.

GÖLBAŞI BELEDİYESİNE BAK

Belediyeler tuhaf bir şekilde çalışıyorlar. Denetim yapan Sayıştay müfettişleri bunlarda tespitler yapıyor. Uyarıyor. Ama o kadar. Kimse harekete geçmiyor. Bakın Ankara GÖLBAŞI Belediyesi hakkındaki raporlarda neler var.

ELMADAĞ BELEDİYESİNE BAK

Belediyeler tuhaf bir şekilde çalışıyorlar. Denetim yapan Sayıştay müfettişleri bunlarda tespitler yapıyor. Uyarıyor. Ama o kadar. Kimse harekete geçmiyor. Bakın Ankara ELMADAĞ Belediyesi hakkındaki raporlarda neler var.

ALTINDAĞ BELEDİYESİNE BAK

Belediyeler tuhaf bir şekilde çalışıyorlar. Denetim yapan Sayıştay müfettişleri bunlarda tespitler yapıyor. Uyarıyor. Ama o kadar. Kimse harekete geçmiyor. Bakın Ankara ALTINDAĞ Belediyesi hakkındaki raporlarda neler var.

TÜM HABERLER