© Haberanaliz.net 2005

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI DUYURDU

İLETİŞİM BAŞKANLIĞININ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURULDU: "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımızın uluslararası hakemli dergisi İletişim ve Diplomasi’nin Temmuz 2026’da yayımlanacak “15 Temmuz” konulu sayısı için konuya ilgi duyan ve akademik literatüre katkı sunmayı amaçlayan tüm araştırmacıların 1–15 Nisan 2026 tarihleri arasında gönderecekleri güncel ve özgün çalışmalarını bekliyoruz."

İlginizi Çekebilir

VALİLER KARARNAMESİ YOLA ÇIKTI

VALİLER KARARNAMESİ BEŞTEPEYE DOĞRU YOLA ÇIKTI

Yeni eğitim öğretim yılı başlıyor! 17 milyon öğrenci için ders zili çalacak

Yeni eğitim öğretim yılı yarın başlıyor. Yaklaşık 17 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmenin ders başı yapacağı 2026-2027 döneminde "Maarifin Kalbinde Oyun" teması öne çıkarken, velilerin randevusuz okul ziyaretlerine izin verilmeyecek ve sınıflarda cep telefonu uygulaması sürdürülecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 13 Eylül Sakarya Zaferi’nin 105. Yıl dönümü mesajı

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI PAYLAŞTI:

Bakan Gürlek duyurdu: Aile ve çocukları hedef alan yapılanmalara operasyon gerçekleştirildi!

İstanbul, Ankara, İzmir, Aydın ve Mersin Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordinasyonunda yürütülen “Ailem Güvende” operasyonlarında 15 ilde 162 şüpheli, 9 dernek ve 13 işletme hakkında adli işlem başlatıldı. Soruşturmalarda fuhşa aracılık, müstehcen içerik ve çocukların bu içeriklere maruz bırakılması gibi faaliyetler mercek altına alındı.

MHP'li Celal Adan Türkiye’nin geleceğine işaret etti: MHP’nin birinci parti olduğu bir Türkiye’ye ihtiyaç var

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, önümüzdeki dönemin stratejik önemine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesinin ve MHP’nin parlamentoda birinci parti olmasının Türkiye için tarihi bir gereklilik olduğunu vurguladı.

AfD zaferi sonrası Merkel ve Gauck'tan kritik uyarı

Almanya'nın eski Cumhurbaşkanı Gauck, halkı AfD'nin gelecek vadeden bir modeli olmadığı konusunda uyarırken, eski Başbakan Merkel "Bedavaya yemek yok" diyerek demokrasiyi onu tehdit edenlere karşı savunma çağrısı yaptı.

TÜM HABERLER