KARAGÖZ’DEN EMŞAV’A NEZAKET ZİYARETİ
SİYASETDemokrat Parti Mersin İl Başkanı iki STK önderi olan HÜSEYİN KARAGÖZ, bugün kısa adı EMŞAV olan Emniyet teşkilatı vazife malülü ve şehit aileleri vakfı Mersin il Başkanlığını ziyaret etti.
ANKARA- Demokrat Parti Mersin İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, yönetimi ile beraber Mersin EMŞAV il başkanı aynı zamanda Belediye Meclis üyesi Tufan Nenni’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan EMŞAV başkanı Tufan Nenni, “nazik ziyaretinizden onur duydum. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Vakfımız yurt geneli örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. Mersin ve yöresinde de benim önderliğimde çalışmalar sürüyor. Yardımlarınız ve desteklerinizi bekleriz” dedi.
Demokrat Parti Mersin İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ ise, “Değerli başkanım sizlerle olmak onur verici. Çok değerli bir STK çatısındayız. Sizin gibi yüreği güzel insanların burada hizmet vermesi büyük bir kazançtır. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Demokrat parti ülkenin bölünmez bütünlüğü vatanın parçalanmazlığı ve milletin bekası için emek sarf eden emniyet güçlerinin her zaman yanında olacaktır. Sizlerden çok değerli çalışmalarınız hakkında bilgi aldık. İlerleyen zamanlarda sık sık görüşeceğiz. STK’ların toplum içindeki rolü ve önemini çok iyi bilen bir inansım. Sizlere Değerli Genel Başkanım Gültekin Uysal’ın sevgi ve muhabbetlerini getirdim. Bu arada en son şehit düşen 16 kardeşimizi kahraman vatan evladımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Gelmişken ruhlarına bir fatiha okuyalım diyerek ” mesajını verdi. ve Fatiha okuyarak ayrıldılar.
İlginizi Çekebilir
Neçirvan Barzani: Gelecek dönem, Anayasanın uygulanması dönemi olacak
Kürdistan Bölgesi Başkanı ve Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani, partisinin Musul bölgesi için düzenlediği seçim kampanyasında yaptığı konuşmada, önümüzdeki dönemin Irak Anayasası’nın uygulanma dönemi olacağını belirterek, KDP’nin bu sürece hazırlandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile görüştü
Umman’a resmî ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur Al Said ile Al Alam Sarayı'nda bir araya geldi.
Doha'da düzenlenen Innovation by Design Summit yaratıcılığın geleceğini gözler önüne seriyor
Doha'da düzenlenen Innovation by Design Summit, küresel yaratıcıları yapay zekâ, sürdürülebilirlik, moda ve mimarinin tasarımı nasıl yeniden tanımladığını ele almak üzere bir araya getirerek; Katar'ın, yaratıcılık ve inovasyonun geleceğini şekillendirdiğini kanıtladı.
Meloni, Trump'ın video paylaşımı ardından AB ticaret kurallarını çiğnemekle suçlandı
ABD Başkanı Donald Trump, 19 Ekim’de X’te paylaşılan ve binlerce beğeni ile paylaşım alan bir gönderinin linkini kendi hesabında yayımladı. Gönderide İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’nin 'AB’ye meydan okuduğu' öne sürülüyor.