Kim Bu Bizi Gözetleyenler!
GÜNDEMŞahsıma ait büromun karşısında bulunan ciğercinin orada beyaz Fiat marka bir araç içinde elinde kamera bizim büroyu ve gelen gideni çekenler kimler, amaçları ne, kime hizmet ediyorlar?
Devletin ilgili ve yetkili birimlerine buradan sesleniyor ve ihbar ediyorum. Biliyorum, yine kimsenin umurunda olmayacak. Ancak benim büromun birileri tarafından takipte olduğunu duyuyordum. Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın daire başkanı Hamit Küçükbatur ile Genel Sekreter Devran Kutlugün’ün talimatları ile belediyenin basın birimine bağlı kişilerce takip edildiğimi ihbar ediyorlardı. Ciddiye almamıştım. Ancak bu gün akşam saatlerinde bir olay cereyan etti. Yanıma gelen bir misafire kapı açtım, sonrasında uğurladım. Birde baktım ki, benim büronun karşısında sağ tarafta bir araç duruyor ve içinde kırmızı ışık yanıyor. O araca doğru yürüdüm ve tam yaklaştığımda içinde kamera olan ve benim tarafı çeken boynunda da kimlik asılı birini gördüm. Arka koltukta da kafasını kapatmış olan kapişonlu biri vardı. Birde şoför. Benim geldiğimi ve yaklaştığımı anlar anlamaz hızla direksiyonu kırıp yan sokaktan kaçtılar. Araç beyaz renk plakasını aldım. 34 VR 5684.
Şimdi bu araç kime ait, nereye ait, kim kullanıyor, benim ofisi, akşam saatlerinde neden gizli kamera ile çekiyor, ben gelince neden kaçtı, içindekiler kimdi, amaçları ne, nereye hizmet ediyorlar? Özel hayata müdahale var. Sen kimsin, kimden izin aldın kayıt yapıyorsun, devletime sesleniyorum, bulun bu alçakları!
İlginizi Çekebilir
Edirne'de köftenin tarifi yeniden yazıldı
Edirne’de uzun yıllardır hizmet vermesine rağmen değeri yeterince bilinmeyen işletmeler arasında yer alan Serhad Tava Ciğer ve Izgara, üç kuşaktır süren köfte ve ızgara geleneğiyle kentin gastronomi hafızasında önemli bir yer tutuyor.
GÖKTAŞ: MERSİN SANAYİ ODASI BİR GEREKLİLİKTİR
Mersin’in sevilen ve saygı duyulan sanayici iş adamları bir araya gelerek MERSİN SANAYİ ODASINI kurmak için büyük gayret sarf ediyorlar. Bu bağlamda bu fikir toplumda karşılık buldu ve her geçen gün kuruluş için lazım olan bin imzanın tamamlanması için iş insanları imza veriyor.
UYSAL BABA ARAMIZDAN AYRILALI 5 YIL OLDU
Mersin'in sevilen ve saygı duyulan siyasi siması E.Gülnar Belediye Başkanlarından ve Mersin Bş.Bld. Başkan yardımcılarından Uysal Turhan'ın ebediyete intikalinin 5 yılındayız.
RSF 2025 raporu: Son bir yılda 67 gazeteci öldürüldü, tutuklu 503 gazeteciden 3'ü Türkiye'de
Rapordaki mesajında gazetecileri 'tarihin tanıkları' olarak tanımlayan RSF Genel Direktörü Thibaut Bruttin, gazetecilerin giderek daha fazla 'rehine, pazarlık unsuru ve ortadan kaldırılması gereken kişiler' haline getirildiğini vurguladı.