© Haberanaliz.net 2005

MBB’NİN KATI ATIK İHALESİ GÜNDEME DÜŞTÜ : 607.112.197,91 TRY

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARDI ARDINA İHALE VE ALIMLAR YAPIYOR. VE MİKTARLARI ÇOK BÜYÜK… BAZILARINI HEP AYNI FİRMALARIN ALMASI İSE AYRI BİR DİKKAT ÇEKİYOR. İŞTE KATI ATIK İLE İLGİLİ BİR İHALE DAHA:

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SIFIR ATIK DAİRESİ BAŞKANLIĞI, 2024/977619 İKN numaralı, "Belediye Atıklarının Katı Atık Aktarma İstasyonlarından Düzenli Depolama Tesislerine Taşınması Ve Aktarma İstasyonlarının İşletilmesi Hizmet Alım İşi" ni ihale ve alıma çıkar.

BU İŞ İÇİN İDARECE GİZLİ OLARAK BELİRLENEN VE KİMSENİN BİLMEMESİ GEREKEN YAKLAŞIK MALİYET İSE: 673.496.779,00 TRY

İŞİN SÜRESİ İSE: 13.11.2024 - 13.05.2026 TARİHLERİ ARASI.

BU İŞİ 607.112.197,91 TRY BEDEL İLE ÇEVTEM TEMİZLİK İNŞAAT NAKLİYE TURİZM GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ – İstanbul İLE 8.11.2024 GÜNÜ SÖZLEŞME İMZALAYARAK VERİRLER.

HATIRLAYACAKSINIZ AYNI ŞİRKET BUNDAN BİR SÜRE ÖNCEDE AYNI BENZER İŞE ALMIŞTI. BİZDE HABER YAPMIŞTIK. İŞTE O HABERİN LİNKİ:

https://www.haberanaliz.net/haber/mbb-buyuk-ihaleler-dikkat-cekiyor-26316709000-try-18185

BU İŞ İÇİN 12 SAYFALIK TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLANIR, SON SAYFASINDAKİ İMZACILARIN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA:

BU TEKNİK ŞARTNAME DOLAYISI İLE BİR ÖNCEKİ HABERİMİZDE GÜNDEME TAŞIDIĞIMIZ GİBİ YİNE DÜZELTME İLANI YAYINLANIR. NE HİKMET İSE BU İHALEDE DÜZELTME İLANI HEP YAPILIYOR.

BU İŞ İÇİN İDARİ ŞARTNAME HAZIRLANIYOR, İÇİNE “İlgili personelinin adı, soyadı ve unvanı: Arda ALP-İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkan V.” DİYE İBARE KONUYOR.

BU İŞ, 607.112.197,91 TRY BEDEL İLE, YİNE, NE TESADÜF, BİR ÖNCEKİ HABERİMİZDEKİ İSİMİ OLAN FİRMA ALIYOR. ÇEVTEM TEMİZLİK İNŞAAT NAKLİYE TURİZM GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ – İSTANBUL. İLE 8.11.2024 GÜNÜ SÖZLEŞME İMZALIYORLAR.

BU KEZ MERAK EDİP ODA KAYDINI ARAŞTIRIYORUZ, KİMDİR, SAHİBİ KİMDİR DİYE?

KARŞIMIZA EKRAN ÇIKIYOR. ŞİRKET İSTANBUL KAYITLI ANCAK ORTAK BİLGİLERİNİ BULAMIYORUZ.

MİKTARA BAKARMISINIZ: 607.112.197,91 TRY

BİR ÖNCEKTİ HABERİMİZDE İSE ALDIĞI BENZER İŞ: 263.167.090,00 TRY

YANİ BU FİRMA, 2023 VE 2024 TE VE ŞİMDİ TOPLAM: 870.279.287,91 TRY  İŞ ALMIŞ... DAHA HENÜZ BU RAKAM İÇİNDE KDV YOK. FATURA KESİMİNDE BİRDE KDV YÜZDE 20 EKLENECEK. RAKAMIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ VE İŞİ ALAN FİRMANIN HEP AYNI OLMASI DİKKAT ÇEKİCİ… Sizce işleri alan firmanın aynı firma olması miktarın bu denli büyük olması bir tesadüf mü?!

HATIRLARSINIZ BELKİ, 16. EKİM. 2024 GÜNÜ BU SÜTUNLARDAN BİR BAŞKA HABER DAHA YAPMIŞ İDİK. 2024/1265267  İKN NUMARALI İŞ İDİ. BENZER BİR İŞ VE ONUNDA MİKTARI ÇOK BÜYÜKTÜ. O HABERİNDE LİNKİ AŞAĞIDA:

https://www.haberanaliz.net/haber/iyi-aktarmislar-22200

 

ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN

CEVAP ve DÜZELTME HAKKINA SAYGILIYIZ.

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com 

İlginizi Çekebilir

Kooperatiflerde adalet dönemi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yapı kooperatiflerindeki eşitsizlikleri giderecek yasal düzenleme hazırlıyor. Yeni düzenleme ile tapusunu alan üyeler de diğerleriyle aynı sorumlulukları paylaşacak.

Mersin Milletvekili Ekmen: “Mersin Sanayi Odası, gıda sanayisinde markalaşmayı sağlar”

Günlerdir, belirli çevrelerce, maksatlı ve kasıtlı yapılan tartışmaların ne kadar yersiz olduğunu, Mersin vekili Ekmen'de tavır alarak göstermiş oldu. Ekmen: "Tarımsal üretimde Türkiye 3’üncüsü Mersin’in tarıma dayalı gıda sanayisinde marka eksikliği nedeniyle geri kaldığını belirten DEVA Partisi Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin Sanayi Odası’nın faaliyete girmesiyle bu alanda önemli çalışmalara imza atıp kente yeni bir ivme kazandıracağını söyledi"

SAYIŞTAY SİZİ UYARMAKTAN BIKTI, SİZ KAMU MALINA “SAHİP ÇIKMAMAKTAN” BIKMADINIZ!!!

Devletin, tüyü bitmedik yetimin ve şehidin hakkının olduğu BEYTÜLMALINI korumaktan aciz memurları, yasa, kanun, mevzuat, yönetmelik ve bu usuldeki örf âdeti de dinlemiyor, kamu malı peşkeş halde devam ediyor….

Belediye şirketleri denetim dışı kaldı: Yeni düzenleme gündemde

Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, son dönemde artan belediye yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının odağında belediye iştiraklerinin bulunduğunu yazdı. Güngör, bu şirketlerin denetim dışı kaldığını belirterek hükümetin Meclis açıldıktan sonra yeni düzenleme hazırlığında olduğunu aktardı.

TÜM HABERLER