MERSİN DEMOKRAT PARTİ KARAGÖZDEN SONRA HACIVAT DÖNEMİNİ YAŞAMAYA BAŞLADI
SİYASETTiyatro gösterilerini aratmayacak derecede KOMEDİ bir biçimde varlığını sürdüren Mersin Demokrat Parti (DP), Anavatan ve DYP birleşmesi ile bir araya gelen parti, böylesine kötü günleri yaşamamıştı.
Partinin Merkezdeki 4 büyük ana ilçesi olan ve nüfusları 150-200 bin civarı olan AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR-MEZİTLİ ilçelerinin parti hizmet binalarını açamayan ilçe başkan ve yönetimleri, il binasına sığınmaya çalışıyorlar.
Sözde hepsi iş adamı ve varlıklı kimseler. Bin lira kira ödeyip bir parti hizmet yeri açamıyorlar.
Dün kurulan DEVA- MEMLEKET- GELECEK- DEĞİŞİM PARTİSİ gibi partiler bu ilçelerde tabelalarını bayraklarını asıp ilçe binalarını açarken, 80 yıllık mazisi olan MERSİN İLİNDE çok yerde mülkiyet binası olan DP halen partinin kapısını açamıyor.
DP’nin kâğıt üstünde var olan ilçe başkanları, sosyal medyada üfürükten paylaşım yaparak günü kurtarmaya çalışıyorlar.
DP kurucuları ise, “bu il başkanından önce Hüseyin Karagöz vardı. Millet Karagöz dönemini de gördü. Şimdi ise yaşanılanlar ortada. Yani anlayacağınız, şu yaşanılan olaylardan sonra KARAGÖZ dönemi gitti HACIVAT dönemi başladı” dediler.
İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ DP TOROSLAR İLÇESİNİ ZİYERET ETMİŞ.
NEREDE?
İL BAŞKANLIĞI BİNASINDA.
NEDEN?
MURAT KARAYUMAK İSİMLİ İŞ ADAMI OLARAK ANILAN KİŞİ 1 YIL GEÇMİŞ İLÇE BAŞKANI ATANALI, 200 BİN NÜFUSLU YERDE KENDİ İLÇESİ SINIRLARINDA BİR PARTİ HİZMET YERİ AÇAMAMIŞ... Aşağıda.
DP TOROSLAR İLÇE BAŞKANI KARAYUMAK'I EKİBİ İLE ZİYERET EDEN ANAVATAN KÖKENLİ ŞU AN İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANI OLAN İSMAİL YETKİN TOROSLARDA TEMSİL ETTİĞİ PARTİSİNİN KENDİ HİZMET YERİNİ AÇMIŞ ÇALIŞIYOR. MEVKİDAŞI DP İLÇE BAŞKANI ONU NEDEN KENDİ İLÇESİ SINIRLARI İÇİNDE PARTİSİNİN HİZMET BİNASINDA KABUL ETMEMİŞ DE, PARTİ İL BİNASINDA KABUL ETMİŞ???
PARTİNİN İL BAŞKANLIĞINDA YILLARCA SEKRETELİK YAPAN VE EMEKLİ OLAN AHMET KUTNU İSE ABARTILI ŞEKİLDE KAMUYA YANSITILARAK, OLMAYAN PROTOKOL, ÖZEL KALEM, BİLGİ İŞLEM MÜDÜRÜ İLAN EDİLMİŞ... Aşağıda...
BU PAYLAŞIMLAR PARTİNİN KENDİ HESABINDAN YAPILMIŞ.
İlginizi Çekebilir
Eski Bakan Agâh Oktay Güner Hayata Veda Etti
Kültür ve Turizm eski bakanlarından Agâh Oktay Güner vefat etti. TBMM’de farklı dönemlerde milletvekili olan Güner, yazar ve hatip kimliğiyle tanınıyordu.
ERDOĞAN: “Hükûmetlerimizin en büyük yatırımı eğitime, dolayısıyla insanadır”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025- 2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Müfredatta yaptığımız düzenlemeleri, öğretmenlerimizin özlük haklarında ve çalışma koşullarında yaptığımız iyileştirmelerle destekliyor, okul ve dersliklerimizin fiziki ve teknik imkânlarını güçlendiriyoruz. Hükûmetlerimizin en büyük yatırımı eğitime, dolayısıyla insanadır” dedi.
Erdoğan: “Bugün itibarıyla deprem bölgesindeki her 3 hak sahibi vatandaşımızdan 2’sini yeni yuvasına kavuşturmuş oluyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 300 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, “Bugün Malatya'da 300 bininci konutun anahtarını teslim ediyoruz. Bugün itibarıyla deprem bölgesindeki her 3 hak sahibi vatandaşımızdan 2’sini yeni yuvasına hamdolsun, kavuşturmuş oluyoruz” dedi.
İstanbul'un bazı ilçelerinde gösteri ve eylem yasağı
İstanbul'un bazı ilçelerinde miting, basın açıklaması, gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı.