MERSİN DEMOKRAT PARTİ KARAGÖZDEN SONRA HACIVAT DÖNEMİNİ YAŞAMAYA BAŞLADI
SİYASETTiyatro gösterilerini aratmayacak derecede KOMEDİ bir biçimde varlığını sürdüren Mersin Demokrat Parti (DP), Anavatan ve DYP birleşmesi ile bir araya gelen parti, böylesine kötü günleri yaşamamıştı.
Partinin Merkezdeki 4 büyük ana ilçesi olan ve nüfusları 150-200 bin civarı olan AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR-MEZİTLİ ilçelerinin parti hizmet binalarını açamayan ilçe başkan ve yönetimleri, il binasına sığınmaya çalışıyorlar.
Sözde hepsi iş adamı ve varlıklı kimseler. Bin lira kira ödeyip bir parti hizmet yeri açamıyorlar.
Dün kurulan DEVA- MEMLEKET- GELECEK- DEĞİŞİM PARTİSİ gibi partiler bu ilçelerde tabelalarını bayraklarını asıp ilçe binalarını açarken, 80 yıllık mazisi olan MERSİN İLİNDE çok yerde mülkiyet binası olan DP halen partinin kapısını açamıyor.
DP’nin kâğıt üstünde var olan ilçe başkanları, sosyal medyada üfürükten paylaşım yaparak günü kurtarmaya çalışıyorlar.
DP kurucuları ise, “bu il başkanından önce Hüseyin Karagöz vardı. Millet Karagöz dönemini de gördü. Şimdi ise yaşanılanlar ortada. Yani anlayacağınız, şu yaşanılan olaylardan sonra KARAGÖZ dönemi gitti HACIVAT dönemi başladı” dediler.
İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ DP TOROSLAR İLÇESİNİ ZİYERET ETMİŞ.
NEREDE?
İL BAŞKANLIĞI BİNASINDA.
NEDEN?
MURAT KARAYUMAK İSİMLİ İŞ ADAMI OLARAK ANILAN KİŞİ 1 YIL GEÇMİŞ İLÇE BAŞKANI ATANALI, 200 BİN NÜFUSLU YERDE KENDİ İLÇESİ SINIRLARINDA BİR PARTİ HİZMET YERİ AÇAMAMIŞ... Aşağıda.
DP TOROSLAR İLÇE BAŞKANI KARAYUMAK'I EKİBİ İLE ZİYERET EDEN ANAVATAN KÖKENLİ ŞU AN İYİ PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANI OLAN İSMAİL YETKİN TOROSLARDA TEMSİL ETTİĞİ PARTİSİNİN KENDİ HİZMET YERİNİ AÇMIŞ ÇALIŞIYOR. MEVKİDAŞI DP İLÇE BAŞKANI ONU NEDEN KENDİ İLÇESİ SINIRLARI İÇİNDE PARTİSİNİN HİZMET BİNASINDA KABUL ETMEMİŞ DE, PARTİ İL BİNASINDA KABUL ETMİŞ???
PARTİNİN İL BAŞKANLIĞINDA YILLARCA SEKRETELİK YAPAN VE EMEKLİ OLAN AHMET KUTNU İSE ABARTILI ŞEKİLDE KAMUYA YANSITILARAK, OLMAYAN PROTOKOL, ÖZEL KALEM, BİLGİ İŞLEM MÜDÜRÜ İLAN EDİLMİŞ... Aşağıda...
BU PAYLAŞIMLAR PARTİNİN KENDİ HESABINDAN YAPILMIŞ.
İlginizi Çekebilir
Erdoğan: “Emeklerini alın teriyle bereketlendiren çalışanlarımızın haklarını korumak temel önceliğimiz oldu”
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle işçi ve işveren temsilcilerini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabulde yaptığı konuşmada, “Emeklerini alın teriyle bereketlendiren çalışanlarımızın haklarını korumak bizim hep temel önceliğimiz olmuştur. İşçi ve işverenlerimizin refah seviyelerinin yükseltilmesi, sendikaların faaliyetlerini sürdürebilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ettik” dedi.
Erdoğan: “İstanbul başta olmak üzere 81 vilayetimizin hepsini depreme karşı dayanıklı hâle getirmek için canla başla çalışıyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “İstanbul başta olmak üzere 81 vilayetimizin hepsini depreme karşı güvenli ve dayanıklı hale getirmek için canla başla çalışıyoruz. Bu amaçla son 23 yılda, TOKİ vasıtasıyla, 1 milyon 547 bin konut ürettik. Türkiye genelinde toplamda 3 milyon 700 bin dönüşüm konutu ve sosyal konut inşa ettik. 15 milyon vatandaşımıza yeni yuva kazandırdık” dedi.
Meloni'den Erdoğan'a 'sığınmacı' teşekkürü
Zirve, Türkiye ile İtalya'nın özellikle savunma alanında işbirliğini artırdığı bir döneme denk geldi.
BM Genel Sekreteri uyardı
BM Genel Sekreteri uyardı: Filistin-İsrail için iki devletli çözüm 'geri dönüşsüz' noktaya yaklaştı