MERSİN DYP İL BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANLARINDAN GÖKTAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ
GÜNDEMDOĞRU YOL PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI İŞ KADINI NESRİN VURAL İLE İLÇE BAŞKANLARI, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a bugün makamında nezaket ziyaretinde bulundular.
DYP İl Başkanı Vural, "Üstadım siz bizim için çok değerli bir bilge büyüğümüzsünüz. Sizin varlığınız bu ülke ve millet için önemlidir. Yaptığınız hizmetlerin takdirini yapmak bize düşmez ancak Başta Mersin olmak üzere ülkemizin her yerinde emeğin, izin var. Allah senin gibi insanların sayısını arttırsın. Topluma karşılıksız hizmet eden vatansever bir büyüğümüzsünüz. Rehbersiniz. öncüsünüz, öndersiniz. Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.
Göktaş, "Sizlere bu nazik ziyaretiniz ve hakkımdaki duygu düşünceleriniz için teşekkür eder, başarı dilerim" dedi.
İlginizi Çekebilir
Gebze'de 7 katlı bina çöktü: Bir aile enkaz altında
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde altında bir iş yeri de bulunan çok katlı bina çöktü. Kocaeli Valisi, enkaz altında 5 kişinin bulunduğunu açıkladı.
ÇETKODER'DEN ANLAMLI 29 EKİM KUTLAMASI
CUMHURİYETİMİZN 102.YILI KUTLU OLSUN. 81 İLİN HER BİRİNDE 10 ADET ‘CUMHURİYET ÇINARI’ 'CUMHURUYET ÇAM' FİDESİ TOPRAKLA BULUŞACAK..
Sanayi Odası, birlik, beraberlik ve çözümün öncüsü olacaktır
Çalışmaları hızla devam eden Mersin Sanayi Odası Platformu üyeleri Serdar Yıldızgörer, Mehmet Orgun ve Ali Kıraç, Mersin Sanayi Odası’nın kurulmasıyla kentte sanayi yatırımlarının önünün açılacağını, sanayicinin sorunlarına çözüm arayışlarının artacağına dikkat çekti.
Sındırgı depreminde hasar tespiti sürüyor
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğündeki depremin oluşturduğu hasar ve yıkım tespit edilmeye çalışılıyor.