MERSİN DYP İL BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANLARINDAN GÖKTAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ
GÜNDEMDOĞRU YOL PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI İŞ KADINI NESRİN VURAL İLE İLÇE BAŞKANLARI, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a bugün makamında nezaket ziyaretinde bulundular.
DYP İl Başkanı Vural, "Üstadım siz bizim için çok değerli bir bilge büyüğümüzsünüz. Sizin varlığınız bu ülke ve millet için önemlidir. Yaptığınız hizmetlerin takdirini yapmak bize düşmez ancak Başta Mersin olmak üzere ülkemizin her yerinde emeğin, izin var. Allah senin gibi insanların sayısını arttırsın. Topluma karşılıksız hizmet eden vatansever bir büyüğümüzsünüz. Rehbersiniz. öncüsünüz, öndersiniz. Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.
Göktaş, "Sizlere bu nazik ziyaretiniz ve hakkımdaki duygu düşünceleriniz için teşekkür eder, başarı dilerim" dedi.
İlginizi Çekebilir
Norveç'te prensesin oğlu tecavüz suçlamasıyla yargılanıyor
Norveç'te Veliaht Prenses Mette-Marit'in 29 yaşındaki oğlu Marius Borg Hoiby, tecavüz, şiddet, yüksek miktarda uyuşturucu taşıma gibi suçlamalarla ilk kez hakim karşısına çıktı.
ABD nadir elementleri stoklama kararı aldı
ABD Başkanı Donald Trump, kritik elementlerden oluşan 12 milyar dolar değerinde rezerv oluşturma kararı aldı. Bu hamleyle Amerikan sanayisinin darboğazlara karşı korunması ve Çin'e bağımlılığın azaltılması hedefleniyor.
Almanya'da grev: Toplu taşıma durdu
Almanya'da Verdi sendikasının bir günlük grev kararı nedeniyle Pazartesi günü toplu taşıma hizmeti durdu. Aşağı Saksonya eyaleti hariç ülke genelinde otobüs, tramvay ve metro seferleri yapılmadı.
Sol örgütlere operasyon: 110 gözaltı kararı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sol çizgideki birçok örgüte yönelik eş zamanlı operasyon kararı aldı. Siyasetçiler ve gazeteciler dahil 110 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken DEM Parti'den tepki açıklaması geldi.