© Haberanaliz 2023

MERSİNLİ DEMOKRATLAR TOPLANDI

Mersin Demokrat Parti (DP) İl Heyeti, Merkezde bulunan AKDENİZ- TOROSLAR- MEZİTLİ- YENİŞEHİR ilçelerinin yöneticileri ile bir araya gelerek mahalle sorumlusu ve apartman sorumluları için harekete geçip, önemli bir toplantı gerçekleştirdiler.

ANKARA- Demokrat Parti Mersin'de hiç görmediği çalışmalara imza atıyor. Bu gün İl başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ önderliğinde bir araya gelerek il binasında toplantı yapan il heyeti, Merkezde bulunan AKDENİZ- TOROSLAR- MEZİTLİ- YENİŞEHİR ilçelerinin yöneticileri ile bir araya gelerek mahalle sorumlusu ve apartman sorumluları için harekete geçti. 

DP il başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, "Önümüzde çok sıkı çalışacağımız günler var. Boş durmak yok. Her mahallede, her apartmanda, her sitede bir sorumlu seçeceğiz. Bu kardeşlerimizle el ele vererek o yöredeki sosyal, ekonomik sıkıntıları izleyeceğiz ve an be an bunları genel merkeze rapor edeceğiz. Bu arada bölge halkının sesi soluğu olacağız. Partimizin bu ilçelerdeki üye kayıtlarını arttırıp, üye sayısını çoğaltacağız. Her mahalle ve site, apartman sorumlusu, direk il başkanlığımıza bilgi aktaracak ve yöredeki etkin çalışmamaızı arttıracağız. Bu bağlamda CUMA günü burada yeniden toplanacağız. Herkes tespit ettiği isimleri getirmiş olsun. Diğer taraftan, seçeceğimiz sorumlular sabıka kaydı, mernis ikamet adresi ve 1 adetde vesikalık fotoğraf ile mezuniyetlerini gösterir belgeyi vermeleri zorunludur. Bu sorumlular ile öncelikle partimiz üye kayıtlarını daha sonra o yöredeki deleğe tespitlerini, seçimlerini sandık koyarak, Demokrasiyi tam tecelli ettirerek icra edeceğiz. Partiye kayıtlı olan üyeler delege seçilecektir. Parti üyesi olmayan, üyelik kaydı yargıtayda gözükmeyen hiç bir kimse deleğe olamayacaktır. Bilindiği üzere bundan bir süre önce AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçelerine ataması yapılan ELMAS DURMA- PINAR SU POLAT- SEDA ANİSUDE - HASAN ŞIHMAN tarafımdan görevden alınmıştı. O yüzden yeni atama yaptıklarımın onayı gelene kadar bu çalışmalarıda il olarak ben sürdürüyorum" dedi. 

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti'de tarihi kurultay! Seçim 3. tura kaldı

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda başkanlık seçiminin ilk turunda adaylardan Koray Aydın 472, Müsavat Dervişoğlu 370, Mehmet Tolga Akalın 327 ve Günay Kodaz 2 oy aldı. 2. turda Tolga Akalın adaylıktan çekildi, delegeleri serbest bıraktı. 2. turda Müsavat Dervişoğlu 570, Koray Aydın 565 oy aldı. Seçim 3. tura kaldı.

Akşener veda etti, 4 aday başkanlık için yarışıyor

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Meral Akşener'in yeniden aday olmadığı Kurultay'da 4 aday genel başkanlık için yarışıyor. Akşener veda konuşmasında "Emaneti devrediyorum" dedi.

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP’ye katıldı Koncuk'tan paylaşım geldi

Eski İYİ Parti Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, 2 gün önce CHP’ye katıldı. CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimlerden birinci parti çıktıktan sonra partisinin Meclis’te kapalı olarak yaptığı grup toplantısında CHP’ye yeni milletvekillerinin katılabileceğinin sinyalini vermişti.CHP'ye geçen vekil Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nu rozetini CHP lideri Özgür Özel taktı.Bu gün ise İSMAİL KONCUK bir paylaşım yaptı ve o paylaşım siyasi ders verici idi. işte o paylaşım ve içeriği;

OYUNLARI BOZAN ALİ, OYUN BOZMAYA DEVAM EDİYOR

"OYUNLARI BOZAN ALİ BOZAN" OLARAK NAM SALAN Mersin DEM Milletvekili Av. Ali Bozan, gözünü budaktan sözünü dudaktan esirgemeyen tavrı ile halk için çalışmasını sürdürüyor. Ali Bozan bu gün bir paylaşım yaptı. Bakın ne diyor;

TÜM HABERLER