MHP'li Celal Adan, Ebulfez Elçibey'i andı: 'Azerbaycan'ı azadlığa kavuşturan fikrin sancaktarıydı'
SİYASETTBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili DÜRÜST DEVLET VE SİYASET ADAMI Celal Adan, Azerbaycan’ın bağımsızlık mücadelesinin önemli isimlerinden merhum Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey’i vefat yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.
TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Azerbaycan’ın merhum Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey’in vefat yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından anma mesajı paylaştı.
'Rahmet ve minnetle anıyorum'
TBMM Başkanvekili Celal Adan, yaptığı açıklamada “Azerbaycan'ı azadlığa kavuşturan fikrin sancaktarı; merhum Ebulfez Elçibey'i vefat yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.
İlginizi Çekebilir
FATMA ŞAHİN: BİZ EKMEĞİ 8,50 LİRADAN ULAŞTIRIYORUZ...
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN BİR PAYLAŞIM YAPARAK, 200 GRAM EKMEĞİ 8,50 LİRADAN HALKA ULAŞTIRIYORUZ DEDİ. İŞTE O PAYLAŞIMI:
VEKİL HASAN UFUK ÇAKIR ŞEHİT POSİMİZE MESAJ YAYINLADI
AK Parti Mersin Milletvekili Tarım, Orman Ve Köyişleri Komisyonu Katip Üyesi HASAN UFUK ÇAKIR YAPTIĞI PAYLAŞIM İLE:
BAŞKAN ERDOĞAN: “Son derece nitelikli bir yükseköğretim sürecini Anadolu’nun dört bir yanına ulaştırdık”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2026-2027 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Son derece nitelikli bir yükseköğretim sürecini Anadolu’nun dört bir yanına ulaştırdık. Hangi gelir grubundan olursa olsun bu ülkenin evlatları bulundukları şehirlerde eğitim alabilsin diye devletimizin imkânlarını seferber ettik” dedi.
BEŞ BELEDİYE BAŞKANI GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PAYLAŞIM YAPARAK DUYURDU:
Bahçeli: Erdoğan’ın 3. dönem adaylığı için Meclis seçimleri yenilemeli
MHP lideri, Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için TBMM’nin seçimleri yenilemesi gerektiğini söyledi. Bahçeli, bu kararın uygun zamanda ve azami mutabakatla alınmasını, seçimin ise 2028 yılı içinde yapılmasını istedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tutuklandı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Yenişehir ve Mezitli belediye başkanları tutuklandı. Bir başka soruşturmada Eyüpsultan Belediye Başkanı tutuklandı. İzmir'de Bayraklı Belediyesi'ne operasyon yapıldı.