© Haberanaliz.net 2005

MÜFETTİŞLER HALEN SORUŞTURMAYA DEVAM EDİYORLAR

Mersin Gençlik Spor il Müdürlüğünde ayyuka çıkan satın almalar ve ihaleler meselesi ve Japonların şikayeti ile Mersin’e gelen Bakanlık müfettişleri inceleme ve idari soruşturmalarını devam ettirirken, dün gece ani bir gelişme yaşandı. İl müdürü ÖKKEŞ DEMİR buradaki görevinden alındı, yerine İstanbul Beylikdüzü ilçe müdürü GÖKSUN ÖZ atandı.

Mersin’de spor camiasını rahatlatan atama, aylardır beklenen bir atama idi. Müdürlüğün Doğrudan temin, pazarlıklı alımları, ihaleleri gündeme oturmuş, bir kısım müdürlük çalışanları ise ilgililer hakkında bakanlığa şikâyetlerde bulunmuşlardı. Yıllara sari yaptığımız haberler sonrası Mersin’e gelen bakanlık müfettişlerinin tahkikatları sürerken, Bakan Osman Aşkın Bak talimatı ile Ökkeş Demir alınıp yerine Göksun Öz getirildi.

Sabah saatlerinde olay duyuldu. Sosyal medya çalkalandı. Bu arada Müdürlükteki personel müdürü Mehmet Kavuştu kendi gruplarına 18.51 de şu mesajı geçti: “Değerli Müdürlerim Yeni İl Müdürümüz Göksun Öz bey görevine başlamıştır”

Bu mesajdan sonra her ilçe müdür, amirler tek tek hoş geldin mesajı yazarken, müdür Kavuştu 20.31 de bu kez “Görevinizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim den muaffakiyetler diliyorum” mesajını attı.

İlginizi Çekebilir

CHP'li Adalar ve Silifke belediye başkanları tutuklandı

CHP'li belediyelere yönelik operasyonlar kapsamında daha önce gözaltına alınan Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat ile Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut tutuklandı.

CHP'li Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan dahil 37 gözaltı

CHP'li belediyelere yönelik operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Adalar Belediyesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında sabah saatlerinde dört ilde operasyon düzenlendi.

Silifke Belediyesi'ne operasyon. Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı var

Mersin'de CHP'li Silifke Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Mustafa Turgut'un da aralarında bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı.

TOROSLARIN BAŞKANI DOĞRUDAN TEMİNİ ÇOK MU SEVİYOR?

Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut. Ayrıca birbirine benzeyen işlerin toplu halde ihaleye çıkması daha doğru değil mi? Neden aynı işler aynı kişilerden sık sık alınıyor? İşte 2 aylık doğrudan teminlerden bazıları:

SİLİFKE- MUT- YENİŞEHİR- TOROSLAR İHALELERİNE BAKIN HELE…

Yürürlükte tasarruf genelgeleri var. Devletin kör kuruşunun hesabını yapmak lazım. Ama gerekli gereksiz, abartılı alımlar milletin canını sıkıyor. Bu kez SİLİFKE- MUT- YENİŞEHİR- TOROSLAR Belediyelerinin ihalelerine baktık ve aktarıyoruz:

KARAYOLLARININ PAZARLIKLI İŞLERİ: 5 MİLYAR 7 YÜZ 12 MİLYON 7 YÜZ 79 BİN 3 YÜZ 84 LİRA…

KARAYOLLARI 5.BÖLGEDE PAZARLIKÇI ÇIKTI. 2026 ilk aydan bu güne kadar 5 MİLYAR 7 YÜZ 12 MİLYON 7 YÜZ 79 BİN 3 YÜZ 84 LİRALIK pazarlıklı alım yaptılar. Yürürlükte tasarruf genelgeleri var. Devletin kör kuruşunun hesabını yapmak lazım diyen devlet büyüklerimizin dediklerini dikkate almaları lazım. İhaleler böylesine büyük çapta olmasına rağmen neden AÇIK ihale değil de, pazarlıklı yapılıyor?

TÜM HABERLER