© Haberanaliz 2023

MUĞLA YETKİLİLERİNİN DİKKATİNE

HABER SİTEMİZİN VAT SAP HATTINA GELEN BİR MESAJI AYNEN AKTARIYORUZ. MESAJI GÖNDEREN KİŞİLERİN İSİMLERİ BİZDE MAHFUZDUR. SN. MUĞLA VALİSİ VE DİĞER YETKİLİLERİN DİKKATİNE

GELEN MESAJ ŞÖYLE:

Selam Sayın Gazeteci...

Ülkemizde, 7 coğrafi Bölge, 81 vilayet var.

Göreviniz gereği  7/81 çalışıyorsunuz...

Bunu bildiğimden dolayı, Muğla  Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yazıyorum..

Tüm dünyayı saran pandemi, Covid 19 Muğla dada yaklaşık 10 gündür, test   sonuçları (+) çıkıyor, Milas, Bodrum ve ula ilçelerimizde ölümler görüldü..

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, en önemli merkezdir.. (yaklaşık Muğla’nın nüfusu 1milyondan fazla..) Bu merkezi basta il sağlık mud. Ve başhekimlik güçlü ve sağlıklı tutması gerekmektedir...

Yoğun bakımlarda, Acil serviste  3 tane, Sağlık çalışanımız Covid 19 (+) çıkmıştır...

Burada çalışan öğretim görevlileri, doktorlarımıza, hemşirelerimize ve diğer personellere covid 19 tetkikleri ve gerekirse BT çekilmesi gerekir..

Ama tahlillerin ivedilikle yapılması gerekir..

Çünkü  hastanede çalışanlara yayılırsa, Muğla ne hale gelir, bir düşünün..

Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Sağlık Bakanı izolasyon diyor...

Ama bizim hastane hiç umursamıyor..

Kurumda çalışanların hiçbirinin, hangi otel hangi öğretmenevi.. kimsenin haberi yok..

Sayın Muğla Valisinden, Hastanemizin sorunlarını ivedilikle çözmesini talep ediyorum..

covid 19 bulaşma ivmesi her gecen gün katlanmaktadır..

Sayın Gazeteci, Muğla’nın bu önemli sorununu haber yapacağınıza inanıyorum..

Gazetecilik Kutsaldır..

İlginizi Çekebilir

ABD'den Ukrayna'ya 6 milyar dolarlık acil tedarik

ABD'den Ukrayna'ya 6 milyar dolarlık acil tedarik: Patriot füzeleri var, Patriot'un kendisi yok. Biden yönetiminin Kiev'e "acilen tedarik edeceğini" açıkladı 6 milyar dolarlık askeri yardımda Zelenskiy'in çok istediği Patriot hava savunma sistemlerinin olmaması, ama Patriot'tan atılan füzelerin bulunması dikkat çekti.

ÇEVRECİLER BUGÜN ATATÜRK PARKINDA İDİ: “SİZ EVDE YATIN PARK ELDEN GİDİYOR”

Bugün Mersin’in birbirinden değerli doğa ve çevre aşığı duyarlı insanları bir araya gelerek önce Özgür çocuk parkında eylemli basın açıklaması yaptılar. Ardından liman sahasına konteyner alanı olarak yapılmak istenen park içindeki alana yürüyerek, orada da eylemlerini sürdürdüler. Eylemleri olaysız biterken, hepsi birbirinden güzel ve iyi yürekli çevre dostu insanların sesini bakalım duyun olacak mı? Her şeyden önemlisi MERSİN halkı bu sese kulak verip, ATATÜRK PARKI muhteşem doğasına sahip çıkacak mı?

ABD Dışişleri Sözcüsü istifa etti

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Arapça sözcüsü Hala Rharrit, Washington'un Gazze ile ilgili politikasına karşı çıktığı için istifa etti. Bu istifa, bakanlıkta Gazze politikası nedeniyle yaşanan üçüncü istifa oldu.

Bu Araçların Sahipleri Artık Trafiğe Çıkamayacak

İstanbul başta olmak üzere yoğun trafikli şehirlerde sıklıkla rastlanan çakarlı araç kullanımı hakkında İçişleri Bakanlığı yeni bir değişikliğe gitti. Yasa dışı çakar kullanan araçlar artık trafikten men edilecek.

TÜM HABERLER