MUHTEŞEM YEMEKÇİ GÜLNARLI YAHYA USTA MEZİTLİ’DE
DÜNYAMersin’in Mezitli ilçesinde Atatürk mahallesi, 31104 sk. Seferoğlu apt.altı no.9/A da GÜLNARLI YAHYA USTA ismi ile hizmete açılan yemek sarayında birbirinden enfes yemekler var ve fiyatlarda gayet uygun.
Yahya ve Bedri ustanın el ele vererek kurdukları iş yerinde efsane KURU FASULYE –PİLAV ile Arabaşı çorbası, mercimek çorbası, Tavuk çorbası, et ve Tavuk tantuni ne ararsanız var.
Birbirinden nefis yemekleri gayet uygun bir fiyatla da halka sunan mekân, yeni açılmasına rağmen çok büyük rağbet görüyor. Paket servisleri var, lokanta hizmetleri var. Pırıl pırıl bir çehre ve tertemiz bir servis ile Mersin’lilerin özlediği damak zevkine hizmet ediyor.
İlginizi Çekebilir
ABD'den İran'a yeni yaptırım kararı
ABD, İran'ın daha önce uygulanan yaptırımları delmesine kolaylık sağladıkları gerekçesiyle 18 kişi ve kuruluşun yaptırım listesine alındığını bildirdi.
BAŞKAN ÖNGE, BENİM KİMSEYE VEREMEYECEĞİM HESAP YOKTUR DEDİ GÖREVDEN ALDI
Mersin’in GÜLNAR ilçesi Belediyesinde uzun süredir tartışma konusu olan Başkan yardımcılığı mevzunda sosyal medya ve bir kısım çevrelerde ileri geri yazılar çıkınca, Başkan olaylara el attı. İlgili başkan yardımcısını görevden aldı, Devletime ve milletime sıdkı sadakatle bağlıyım, kimseye verecek hesabım yoktur dedi.
BAE havaalanları Sudan uçuşlarını kabul etmeme kararı aldı
Birleşik Arap Emirlikleri, ülkedeki havalimanlarına Sudan havayollarına ait uçakların inişini yasakladı. Sudan medyası, Sudan'ın bu yasak karşısında şaşkınlığa uğradığını bildirdi.
Merkel'in hayaleti: Trump hâlâ Avrupa'nın eski lideriyle boğuşuyor
CNBC'de ABD'deki piyasaların mevcut durumu hakkında konuşan Trump'a AB-ABD ticaret anlaşması hakkında sorular soruldu ve eski Almanya Şansölyesi Angela Merkel ile yaptığı bir görüşme hatırlatıldı.