MUSTAFA GÖKTAŞ BAYRAMDA BABASININ KABRİ BAŞINDA İDİ
GÜNDEMARAŞTIRMACI GAZETECİ YAZAR VE İKTİSATÇI, ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BABASININ KABRİNİ ZİYARET EDEREK VECİBESİNİ YERİNE GETİRDİ.
Göktaş, her yıl olduğu gibi tam 22 senedir, Mersin'in Mezitli ilçesi eski mezitli mezarlığında bulunan kendi ismini taşıyan aile kabristanında Babasının kabrini ziyaret edip, Fatiha okuyarak vecibesini yerine getirdi.
Göktaş'ın 22 senedir her Cuma günü babasının kabrine uğrayıp Dua etmesi, kabristanda bulunan görevliler ve çalışanlar da "Her dini bayramda mutlaka gelir. Babası rahmete kavuşalı bunca yıldır, hiç bir cuma günü gelmemezlik etmedi. Gelir çiçekleri sular, kabrin etrafındaki diğer mezarların üstünüde temizler, dualar eder gider. Allah işini gücünü rast getirsin" dedi.
İlginizi Çekebilir
Komisyon Üyesi Suica'nın 'Barış Kurulu' gezisine AB'den tepkiler
AB Komisyonu'nun Akdeniz'den Sorumlu Üyesi Dubravka Suica'nın, Donald Trump'ın kurduğu Barış Kurulu toplantısına katılması Brüksel'i karıştırdı. Fransa liderliğindeki bir grup ülke, bu hamleyle 'yetkilerin aşıldığını' savunuyor.
Süreç komisyonu: Ortak rapor kabul edildi
TBMM Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun Kürt sorununun çözümüne yönelik ortak raporu kabul edildi. TİP ve EMEP dışındaki tüm partiler rapora "evet" oyu verdi. CHP'li Türkan Elçi çekimser kaldı.
AB'den Shein'a "şişme seks oyuncağı" soruşturması
Avrupa Komisyonu, Çinli perakende devi Shein hakkında "yasa dışı ürün" ve "bağımlılık yapıcı tasarım" soruşturması başlattı.
ÜSTAT GÖKTAŞ SABAHATTİN ÜSTÜN’Ü ZİYARET ETTİ
Gazeteci/ Yazar ve iktisatçı, Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Üstat Mustafa Göktaş, Savunma sanayi, İnşaat, Sağlık alanlarında ülkemize çok büyük emek ve katkıları olan Ankara’nın tanınmış ve sevilen iş adamlarından SABAHATTİN ÜSTÜN’ü makamında ziyaret etti.