© Haberanaliz.net 2005

MUSTAFA GÖKTAŞ BAYRAMDA BABASININ KABRİ BAŞINDA İDİ

ARAŞTIRMACI GAZETECİ YAZAR VE İKTİSATÇI, ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BABASININ KABRİNİ ZİYARET EDEREK VECİBESİNİ YERİNE GETİRDİ.

Göktaş, her yıl olduğu gibi tam 22 senedir, Mersin'in Mezitli ilçesi eski mezitli mezarlığında bulunan kendi ismini taşıyan aile kabristanında Babasının kabrini ziyaret edip, Fatiha okuyarak vecibesini yerine getirdi. 

Göktaş'ın 22 senedir her Cuma günü babasının kabrine uğrayıp Dua etmesi, kabristanda bulunan görevliler ve çalışanlar da "Her dini bayramda mutlaka gelir. Babası rahmete kavuşalı bunca yıldır, hiç bir cuma günü gelmemezlik etmedi. Gelir çiçekleri sular, kabrin etrafındaki diğer mezarların üstünüde temizler, dualar eder gider. Allah işini gücünü rast getirsin" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER