NUR TURİZM SAHİBİ İŞ İNSANI AHMET NUR’DAN GÖKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
GÜNDEMMersin’in sevilen ve saygı duyulan Turizm işletmecisi, Köksallar seyahat ve Mersin Nur turizm otobüs firmalarının sahibi, iş insanı, Ahmet Nur, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret de memleket ve millet meseleleri ön planda idi.
Ahmet Nur, “Uzun süredir sizin yeni yerinizde ziyaretinize gelmek arzusundaydım. Bugüne nasip oldu. Bölgeye, yöreye, ülkeye, millete çok büyük hizmetleriniz olan ender şahsiyetlerden, mesleğinin duayeni olan Üstat bildiğimiz büyüğümüzsünüz. İyiki varsınız” dedi.
Göktaş, “Ahmet Nur adı Mersin için bir simgedir. Bölgede turizme büyük emek ve çaba harcayan, yörenin kalkınmasında büyük rolü olan, şehirlerarası otobüs işletmeciliğinde fark yaratan, yörede sevilen ve sayılan bir iş insanısınız. Aynı zamanda ben sizin enişteniz olmaktan da gurur duyuyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Gebze'de 7 katlı bina çöktü: Bir aile enkaz altında
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde altında bir iş yeri de bulunan çok katlı bina çöktü. Kocaeli Valisi, enkaz altında 5 kişinin bulunduğunu açıkladı.
ÇETKODER'DEN ANLAMLI 29 EKİM KUTLAMASI
CUMHURİYETİMİZN 102.YILI KUTLU OLSUN. 81 İLİN HER BİRİNDE 10 ADET ‘CUMHURİYET ÇINARI’ 'CUMHURUYET ÇAM' FİDESİ TOPRAKLA BULUŞACAK..
Sanayi Odası, birlik, beraberlik ve çözümün öncüsü olacaktır
Çalışmaları hızla devam eden Mersin Sanayi Odası Platformu üyeleri Serdar Yıldızgörer, Mehmet Orgun ve Ali Kıraç, Mersin Sanayi Odası’nın kurulmasıyla kentte sanayi yatırımlarının önünün açılacağını, sanayicinin sorunlarına çözüm arayışlarının artacağına dikkat çekti.
Sındırgı depreminde hasar tespiti sürüyor
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğündeki depremin oluşturduğu hasar ve yıkım tespit edilmeye çalışılıyor.