ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRÜ İLE KİMLER UĞRAŞIYOR -5-
EKONOMİMersin’in Erdemli ilçesi (Sahil kasabası) Öğretmenevi müdürü ile uzun süredir uğraşanlar var. Haber sitesi olarak bu beşinci yazımız. Yaptığımız araştırmada şimdi sizlere aktaracağımız konulara dikkat ediniz.
Erdemli’nin yerlisi olan ve göreve geldiği günden bu yana koltuğuna oturmayıp canla başla çalışan, bulunduğu kurumu kazanca geçiren, kurumun tüm borçlarını temizledikten sonra devlet adına bankaya 35 milyon yatırıp bunun faizinin de devlete gelmesini de sağlayan, ayrıca sıfır deniz 6,5 dönüm bir alanı yeni bir öğretmenevi oluşturmak 300 yataklı hale getirmek için mücadele eden, esnafın ve yöre haklının çok sevdiği, vatansever milliyetçi isim olan öğretmenevi müdürü ile halen uğraşıyorlar.
Niçin?
ERDEMLİ’yı imar yönünden katleden, sahili beton kent haline getiren, mis gibi bahçeleri berbat görünümlü binalar haline getiren çıkar çevreleri, hangi siyasiler ile iş birliği içinde ki, Bankadaki parayı lüplemek, devlete kazandırdığı sıfır deniz arazisini indiregandi yapmak için harekete geçtiler?!
Bunlar hangi cesaret ile biz ANKARA ayağını da çözdük, müdürü göndereceğiz, ondan sonra işimize bakacağız laflarını yayıyorlar?
Kime, nereye hizmet ediyorlar?
Devletin kör kuruşunu heba edecek olanların, haksızlık ve adaletsizlik ile davranıp, tüysüz yetimlerin hakkının olduğu şehitlerin hakkının olduğu o bankadaki 35 milyon ile sıfır deniz 6,5 dönüm araziye göz dikenlerin gözünü bu devlet oymasını bilir.
İşte, SİYASİ YAMYAMLAR VE ÇIKARCI ÇEVRELERİN GÖZ DİKTİĞİ, TALAN ETMEK İSTEDİKLERİ o sıfır deniz arazi, işaretli alan… Ey Erdemli halkı, uyan uyan, araştır bakalım kimler seni soymaya kalkan!!!
Bu konuda daha önce yazmış olduğumuz yazımızın linki aşağıda:
https://www.haberanaliz.net/haber/ogretmenevi-muduru-ile-kimler-ugrasiyor-4-23443
ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN
CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.
Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.
CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:
batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com
İlginizi Çekebilir
Merkez Bankası politika faizini yüzde 38’e indirdi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 39,5’ten yüzde 38’e indirilmesine karar verdi.
ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’DEN MİLLİ GELİR ELEŞTİRİSİ: “ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR”
AYDA 29 BİN LİRA FATURA, ESNAF NASIL AYAKTA KALACAK
CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “2026 Bütçe görüşmelerinde Ticaret Bakanlığı üzerine TBMM’de konuşma gerçekleştirdi.”
HASTANE YEMEK İHALELELERİNDE MERSİN’İ ÖRNEK ALIN!
Yıllardır Sağlık sektörü başta olmak üzere çok sayıda devlet kurumundaki YEMEK ihaleleri gündeme yolsuzluk ve haksızlıkla oturdu. Bugün sabah yine ekranlara yansıyan bir haber ile İstanbul’da büyük bir ihalenin adrese teslim ihale yapılacağı iddiası gündeme oturdu. Herkesin yeterliği olmayacağı, rekabetin engellendiği gibi hususlar dile getirilirken, kamu kurum kuruluşları da böylece yıpranıyor. Yazık! Çözüm: Mersin Valisi ve il sağlık Müdürünün yaptığı 6 yıllık uygulamada.