ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRÜ İLE KİMLER UĞRAŞIYOR -5-
EKONOMİMersin’in Erdemli ilçesi (Sahil kasabası) Öğretmenevi müdürü ile uzun süredir uğraşanlar var. Haber sitesi olarak bu beşinci yazımız. Yaptığımız araştırmada şimdi sizlere aktaracağımız konulara dikkat ediniz.
Erdemli’nin yerlisi olan ve göreve geldiği günden bu yana koltuğuna oturmayıp canla başla çalışan, bulunduğu kurumu kazanca geçiren, kurumun tüm borçlarını temizledikten sonra devlet adına bankaya 35 milyon yatırıp bunun faizinin de devlete gelmesini de sağlayan, ayrıca sıfır deniz 6,5 dönüm bir alanı yeni bir öğretmenevi oluşturmak 300 yataklı hale getirmek için mücadele eden, esnafın ve yöre haklının çok sevdiği, vatansever milliyetçi isim olan öğretmenevi müdürü ile halen uğraşıyorlar.
Niçin?
ERDEMLİ’yı imar yönünden katleden, sahili beton kent haline getiren, mis gibi bahçeleri berbat görünümlü binalar haline getiren çıkar çevreleri, hangi siyasiler ile iş birliği içinde ki, Bankadaki parayı lüplemek, devlete kazandırdığı sıfır deniz arazisini indiregandi yapmak için harekete geçtiler?!
Bunlar hangi cesaret ile biz ANKARA ayağını da çözdük, müdürü göndereceğiz, ondan sonra işimize bakacağız laflarını yayıyorlar?
Kime, nereye hizmet ediyorlar?
Devletin kör kuruşunu heba edecek olanların, haksızlık ve adaletsizlik ile davranıp, tüysüz yetimlerin hakkının olduğu şehitlerin hakkının olduğu o bankadaki 35 milyon ile sıfır deniz 6,5 dönüm araziye göz dikenlerin gözünü bu devlet oymasını bilir.
İşte, SİYASİ YAMYAMLAR VE ÇIKARCI ÇEVRELERİN GÖZ DİKTİĞİ, TALAN ETMEK İSTEDİKLERİ o sıfır deniz arazi, işaretli alan… Ey Erdemli halkı, uyan uyan, araştır bakalım kimler seni soymaya kalkan!!!
Bu konuda daha önce yazmış olduğumuz yazımızın linki aşağıda:
https://www.haberanaliz.net/haber/ogretmenevi-muduru-ile-kimler-ugrasiyor-4-23443
ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN
CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.
Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.
CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:
batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com
İlginizi Çekebilir
SİZİN BUNLARI YIKACAK MAKİNE VE EKİPMANININZ YOK MU?
Mersin Büyükşehir Belediyesi pazarlık usul ile yeni bir ihale çıktı. Yıkım işi. Belediyenin kendi araç gereci ve Ekipmanı yokmuş gibi bu işi ihaleye çıkıyor, özelden alıyorlar. Yürürlükte tasarruf genelgeleri var. Bu paralar neden böyle hor harcanıyor?
BAŞKAN KENDİ CEBİNDENMİ HARCIYORSUN DA, ORAYA İSMİNİ YAZIYORSUN?
Mersin Büyükşehir Belediyesi sürekli bu tür hizmetleri başkan Vahap Seçer yapıyormuş, o olmazsa bu işler olmayacakmış gibi algı oluşturuyor. Ayıptır. Defalarca bu konuda yazdım ve ikaz ettim. Ankara BŞB de yapıyor ve hiç birinde sizin yaptığınız gibi dağıtılan eşyalara, materyallere başkanlarının adını yazmıyor. Belediyenin kurumsal ismini yazıp bırakıyor. Siz neden halen kamu kaynakları ile beytülmaldan yaptığınız harcamalar ile elde ettiğiniz mal ve malzemeleri halka dağıtırken başkanın şahsi parası ile yapılmış gibi üzerlerine isim yazıyorsunuz? Neden?! Parasını Başkan’mı ödüyor, maliyeti başkan mı cebinden karşılıyor? Bizlerin vergisi ile dolan devlet kasasından yapıyorsunuz harcamayı. Vatandaşın parasını vatandaşa harcıyorsunuz, birde üzerine kendi isminizi yazıyor reklam yapıyorsunuz. Bu haksızlık değil mi, bizlerin parası ile İYİLİK mi yapıyor oluyorsunuz?
DELİDİR NE YAPSA YERİDİR MEMLEKETİ!!!
Mersin’in sokakları caddeleri kirlilik içinde. Hele ki o güzelim park ve ormanlık alanları daha da rezil halde. Bunu kim bu hale getiriyor, biz HALK… Yapmayın!!! Doğayı ve çevreyi bu denli kirletmeyin. Söz yetkililer, siz de Allah rızası için buraları görün ve temizleyin…
MERSİN GSB’DE GARİP İŞLER OLUYOR
Biz yazdıkça, müdürlükle ilgili ihbar üstüne ihbar geliyor. E posta atıyorlar, yâda vatsaptan bilgi atıyorlar. Bakın bu sefer kantarın topuzu fazla kaçmış. Kanun yasa tanımazlık nedir? İşte gelen ihbarlar: