© Haberanaliz.net 2005

RAUF AYDEMİR'DEN BURHANETTİN KOCAMAZ'A: KENDİNİ BİLMEZSE KİŞİ, BOMB..K EDER HER İŞİ!

MERSİN MHP ESKİ İL BAŞKANI ÜLKÜCÜ RAUF AYDEMİR KENDİ SOSYAL SAYFASINDA HERKESE AÇIK PROFİL İLE YAZDI PAYLAŞTI. MERSİN ESKİ MHP Lİ BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ŞİMDİKİ İYİ PARTİ GİK ÜYESİ İÇİN : KENDİNİ BİLMEZSE KİŞİ, BOMB..K EDER HER İŞİ! dedi... Birde, dünkü yörük şöleninde Kocamaz'ın yaptığı siyasi konuşmaya gösterilen tepkilerin ve olay anının videosunu paylaştı..

KENDİNİ BİLMEZSE KİŞİ, BOMB..K EDER HER İŞİ!

Kalibresi düşük, edep ve ahlaki değerleri nefsine yontulmuş, özrü kabahatinden büyük Burhanettin Kocamaz'ı emin olun ki Muhatap dahi almak istemiyordum. Ancak katıldığı bir Kültür Şöleninde dahi #GünahÇıkartmaya aklı sıra yediği haltı izole etmeye çalışırcasına Andersen'dem Masallar anlatmaya çalışması Yörük Şölenindeki kardeşlerimizin canını ne kadar sıktıysa benim de canımı o kadar sıktı.

İP genel Başkanı Meral Akşener ile kol kola girip Mersin de Büyükşehir Belediyesini CHP+HDP ittifakına hediye eden zannedersiniz ki benim!

İnsanda zerre kadar da olsa ar haya olur.

Neymiş Efendim "Bir Yörük Cocuğunu" çekememişler. Sen Yörük çocuğusun da Bizler ne Çocuğuyuz?

Ruhunda zerre kırıntısı kalmamış "Yörüklük Edebiyatı" ile köşesine oturup ayıplı haliyle avunacağına, utanmadan sıkılmadan bir Kültür Şenliğini kirli siyasetine alet etmeye çalışıyor.

Allah'a şükürler olsun ki, Bu mersin de samimi, ahlaklı,edepli kardeşlerimiz var da haddini bildirdiler. 2023 e hazırlık antremanına çıktığı kürsüden kös,kös indirdiler. Hem de öylesine indirdiler ki, ben onun yerinde olsam( ALLAH MUHAFAZA) Mersin de dolaşmam.

Utanırım

Sıkılırım

Hicap duyarım

Ama bizim ki, pişkinliği geçmiş yanık kokusu vermeye başlamış. Allah ıslah eylesin.

Bir taraftan da Aklı sıra Müttefiki olduğu HDP ye laf sokup HDP nin Terör örgütü PKK ile ilintsine vurgu yapıyor. Sen önce İP GİK Üyesi olarak bu konuyu Genel Başkanın Akşener ve onun yardımcıları PKK severlere anlat. Sonra Mersinliye anlat.

Aslan kardeşim Tufan Nenni her zaman olduğu gibi burada da hakedene, hakettiği şekilde davranıp, Kocamaz'ı biraz daha kocatmıştır. Ez cümle Yörük Şenliğine Siyaset boca etmesine, yalan söylemesine, algı oluşturmasına Mersinli kardeşlerim müsaade etmemiştir asla da etmeyecektir.

Kürsülere çıkıp ahkam kesmek #DemokratikHaktır eyvallah.Ancak o kürsüden beri söylediği yalanları, protesto etmek de en az onun kadar #DemokratikHaktır .

İlginizi Çekebilir

MAHMUT TANAL: CEZAEVLERİ DOLDU, TOPLUM ADALET VE İNFAZ REFORMU BEKLİYOR.

28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili, hukukçu, Av. Mahmut Tanal: "Meclis, toplumdaki af ve infaz düzenlemesi beklentisini görmeli; eşit, adil, öngörülebilir ve vicdanları yaralamayan kapsamlı bir düzenlemeyi gecikmeden gündemine almalıdır" dedi. Yaptığı paylaşım aynen şöyle:

Prens Harry ve Meghan Markle İngiltere'ye geri dönüyor

Kraliyet görevlerini 6 yıl önce bırakan Sussex Dükü Prens Harry ve Meghan Markle, çocukları Archie ve Lilibet'in eğitimi için ağustos ayı sonunda uzun süreliğine İngiltere'ye taşınma kararı aldı.

İran: ABD'nin 'Ekonomik D-Day operasyonu' kendi krizini örtme çabası

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'a yönelik açıkladığı 'Ekonomik D-Day operasyonunun', Washington'un artan borç ve faiz maliyetlerinden kaynaklanan ekonomik krizini örtmeye yönelik bir girişim olduğunu savundu.

ABD devrede: Türkiye, İsrail ve Suriye hattında kritik mekanizma

ABD Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, İsrail'in Suriye saldırısı sonrası Türkiye, İsrail ve Suriye arasında çatışmayı önleyecek bir mekanizma için devreye girdiklerini duyurdu.

Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye gençlerimize bırakılacak en büyük miras

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörsüz Türkiye sürecinde siyasette bölünmeye, kısır çekişmelere değil milli meselelerde uzlaşıya ihtiyaç olduğunu söyledi.

Lindsey Graham'ın yerine atanan kız kardeşi: Ulusal güvenlik konusunda pek bilgim yok

ABD'de hayatını kaybeden Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham'ın yerine atanan kız kardeşi Darline Graham Nordone, senatör adaylığı münazarasında ulusal güvenliğin uzmanlık alanı olmadığını söyledi.

TÜM HABERLER