Seçer'den süreç değerlendirmesi: Sadece eleştirerek katkı sunamayız
SİYASETMersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP'nin yeni çözüm sürecinin içinde ve aktif olması gerektiğini söyledi ve "Seyrederek, sadece eleştirerek bir katkı yapamayız" dedi.
CEREN BAYAR' IN GAZETE DUVAR DAKİ RÖPÖRTAJI
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye gündemindeki son gelişmelere ilişkin sorularımızı yanıtladı.
Seçer, devam eden yeni çözüm sürecine dair umutlu konuştu ve “Eğer şeffaf yürütülürse, toplumun hassasiyetleri ön plana alınırsa, kararlar alınmadan siyasi partilerle iş birliği yapılabilirse bu sürecin başarılı neticeleneceğine inanıyorum. Bu sürece katkı koyan herkes toplumsal olarak destek bulabilir” dedi.
CHP'nin sürecin içinde ve aktif olması gerektiğini söyleyen Seçer, “Biz seyrederek bir çözüm bulamayız. Seyrederek, sadece eleştirerek bir katkı yapamayız" ifadelerini kullandı. Sürecin toplumu memnun edecek bir sonuca ulaşması halinde bunun seçimleri de etkileyeceğini sözlerine ekledi.
RÖPÖRTAJIN DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYIN:
İlginizi Çekebilir
Erdoğan: “İstanbul başta olmak üzere 81 vilayetimizin hepsini depreme karşı dayanıklı hâle getirmek için canla başla çalışıyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “İstanbul başta olmak üzere 81 vilayetimizin hepsini depreme karşı güvenli ve dayanıklı hale getirmek için canla başla çalışıyoruz. Bu amaçla son 23 yılda, TOKİ vasıtasıyla, 1 milyon 547 bin konut ürettik. Türkiye genelinde toplamda 3 milyon 700 bin dönüşüm konutu ve sosyal konut inşa ettik. 15 milyon vatandaşımıza yeni yuva kazandırdık” dedi.
Meloni'den Erdoğan'a 'sığınmacı' teşekkürü
Zirve, Türkiye ile İtalya'nın özellikle savunma alanında işbirliğini artırdığı bir döneme denk geldi.
BM Genel Sekreteri uyardı
BM Genel Sekreteri uyardı: Filistin-İsrail için iki devletli çözüm 'geri dönüşsüz' noktaya yaklaştı
Trump’a göre, Biden ülkeyi yönetmiyordu
ABD Başkanı Donald Trump, selefi Joe Biden'ın ülkeyi gerçekte yönetmediğini belirtti.