SİLİFKE DEMOKRAT PARTİ HALEN KAPISINI AÇMADI
SİYASETMERSİN'İN SİLİFKE İLÇESİ DEMOKRAT PARTİ KAĞIT ÜSTÜNDE MEVCUT. BİNALARI MÜLK OLMASINA RAĞMEN. ANAVATAN PARTİSİNDEN GEÇME. BİR TÜRLÜ YÖNETİM OLUŞTURULUP KAPISI AÇILMIYOR. MERSİN İL BAŞKANLIĞINA GELDİĞİ GÜNDEN BERİ AÇIK OLAN PARTİ BİNALARI DA KAPANAN BAŞKAN İÇİN, ZATEN YAPILACAK SEÇİMDE O GİDECEK YERİNE SEDAT ERDAL İSİMLİ BİRİ GELECEK. ÇALIŞMALAR BUNUN ÜZERİNE YOĞUNLAŞIYOR DENİYOR. SİLİFKE DE OTURAN PARTİLİLER, DÜN İTİBARİ İLE PARTİ BİNASINA GİDİP RESİM ÇEKTİLER. KAPISI KAPALI. DAHA SONRA DIŞARIDAN DA ÇEKTİLER. DÜN SAAT 11 İDİ. BUGÜNDE GİTTİLER. BUGÜNDE KAPALI. SAAT YİNE 11 VE YİNE HEM KAPIYI, HEM DE BİNANIN DIŞ GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKİP ATTILAR. SÖZDE PARTİ PAZARTESİ CUMA GÜNLERİ AÇILIYOR. ANCAK AÇILMIYOR. KİMSE YOK. BU SESSİZLİĞE İSE GENEL MERKEZ SUSKUN KALIYOR. TEŞKİLATLARA BAKAN AHMET UYANIK MERSİN'İ OLDUKÇA ÇOK KARIŞTIRDI.
PARTİNİN KAPISI KAPALI VE DIŞARDIDAN RESİMLERİNİDE AKTARIYORUZ. BU ARADA TÜRK BAYRAĞI YOK. PARTİNİN AMBLEMLİ BAYRAKLARIDA YIRTIK PIRTIK HALDE. SANKİ İÇERDE MALZEME YOK. DEPO MALZEME DOLU. DÜŞÜNÜN KİMSE GELMİYOR VE BU REZALETİ GÖRMÜYOR. GÖRMÜŞ OLSA, UYARIR, DÜZELTME YAPARLAR. BU BİLE PARTİNİN KAPALI OLDUĞUNUN, HİÇ AÇILMADIĞININ KANITI. MERSİN'İ KALKINDIRACAĞIM DİYE GELEN ZENGİN İŞ ADAMLARI OLARAK BİLDİRİLEN KİŞİLER PARTİNİN MÜLKİYETİ OLAN BİNALARI BİLE AÇIP, İÇİNE YÖNETİCİ KOYAMIYORLAR....
AYRICA, MERSİN İL BAŞKANLIĞININ HİZMET BİHASININ ELEKTİRİK BORÇLARI TAKSİTLENDİRİLMİŞ ÖDENİYORKEN, DÜN İTİBARİ İLE BORÇLARIN ÖDENMEMESİ YÜZÜNDEN KESİLDİ. DAHA SONRA TOPLU OLARAK YATIRDIKLARI İÇİN AKŞAM SAATLERİNDE TEKRAR AÇILDI. BORÇ 1297 TL. ŞU DURUMA BAKARMISINIZ. İŞTE KESİLME MESAJI.
İlginizi Çekebilir
Eski Bakan Agâh Oktay Güner Hayata Veda Etti
Kültür ve Turizm eski bakanlarından Agâh Oktay Güner vefat etti. TBMM’de farklı dönemlerde milletvekili olan Güner, yazar ve hatip kimliğiyle tanınıyordu.
ERDOĞAN: “Hükûmetlerimizin en büyük yatırımı eğitime, dolayısıyla insanadır”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025- 2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Müfredatta yaptığımız düzenlemeleri, öğretmenlerimizin özlük haklarında ve çalışma koşullarında yaptığımız iyileştirmelerle destekliyor, okul ve dersliklerimizin fiziki ve teknik imkânlarını güçlendiriyoruz. Hükûmetlerimizin en büyük yatırımı eğitime, dolayısıyla insanadır” dedi.
Erdoğan: “Bugün itibarıyla deprem bölgesindeki her 3 hak sahibi vatandaşımızdan 2’sini yeni yuvasına kavuşturmuş oluyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 300 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, “Bugün Malatya'da 300 bininci konutun anahtarını teslim ediyoruz. Bugün itibarıyla deprem bölgesindeki her 3 hak sahibi vatandaşımızdan 2’sini yeni yuvasına hamdolsun, kavuşturmuş oluyoruz” dedi.
İstanbul'un bazı ilçelerinde gösteri ve eylem yasağı
İstanbul'un bazı ilçelerinde miting, basın açıklaması, gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı.