TARSUS HALKI SORUYOR: BUNA NE GEREK VARDI?
EKONOMİbundan bir süre önce (yeni yapılan) yol ve kaldırım çalışması ile orta refüj işleri yeniden kazılıp, kırılıp, kaldırılıp yapılınca, vatandaş tepki gösterdi: Bu harcama israf değil mi, ne gereği vardı?
Mersin'in Tarsus ilçesinde yeni adliye binası ön kısmında akıl almaz bir çalışmaya imza atan belediye tepki çekti. Daha çok değil yeni bir süreç içinde yapılan yol kaldırım çalışmaları, çevre düzenlemesinden sonra aşağıda resimlerde gördüğünüz bordür taşların kaldırılması, yolun yeniden deşilmesi ve işlem yapılmasına vatandaşlar tepki gösterip: "yahu ne gerek var. Sapasağlam taşlar. ayrıca yeni yaptınız. şimdi niye söküp yenisini yapıyorsunuz? Para yok diyorsunuz, böyle israf işleri meydana getiriyorsunuz. Millete külfet değil mi? Neden hep yap boz işlemini sürdürüyorsunuz?" dediler.
İlginizi Çekebilir
AKDENİZ’İN KAYMAKAMINA YENİŞEHİRDE EV YAPIYORLAR
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Yapılan iş pazarlık alım… işte detayları:
DEVLETİN PARASI DEVLETTE KALSA KÖTÜ MÜ OLUR?!
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut. Kamu kurum ve kuruluşları yaptıkları harcamalara azami özen göstermeli.
ÇEVRENİN MİKTARI BÜYÜK İHALELERİ..
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Ekonomik durum belli… Devletimiz her tür harcamayı kısacaksınız, çok dikkatli olacaksınız diyor. Çevre’nin EKAP’da ihalelerine baktık. Detayları okuyunuz:
SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFINDA TEK TEKLİFLE İHALE
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Ülkemizin ekonomik durumu belli… Kama kurum kuruluşlarında ihaleler tam gaz ve ne hikmet ise pazarlıklı alım yolu seçilmekte. İşte bu günkü haberimizin detayları: