© Haberanaliz.net 2005

Tevfik Diker: Uyan Türkiyem!

E. Milletvekili, E. Hv. Ulş. Subayı, Araştırmacı Yazar, Yolsuzlukla Mücadele Derneği kuran tek Milletvekili, Geçmiş Büyük Türkiye Partisi Kurucu Genel Başkanı TEVFİK DİKER YAZARAK DUYURDU: Uyan Türkiye'm

İstanbul ve Çanakkale boğazlarıyla, denizleriyle, bor madeniyle, Fırat, Dicle ırmaklarıyla,Van gölüyle, stratejik konum ve imkanlarıyla, küresel güçlerin, emperyalistlerin hedefinde olan Türkiye, Müslüman Türklerin yönetimine geçtiği günden itibaren hergün tehdit altındadır.
Ülkemiz İngilizlerin, Fransızların, İtalyanların,Yunanlıların işgalini ve Sevr tehlikesini yaşamıştır.
Ruslar doğu illerimiz ve Karadeniz, Bogazlar, Marmara, Ege ve Akdeniz için hep tehdit olmuştur.
Kurtuluş Savaşı sonrası emperyal güçler, kriptolar kullanarak ülkemizin belkasını, milli güvenliğini tehdit etmektedir.
1965 ve ölünceye kadar Fethullah Gülen'i devreye sokan ABD-CIA dir.
Manisa Fetönün Vatikan'ıdır.
F.Gülen'in bacısı Manisa Turgutlu Akçapınar'dan evlidir.
Soyadı Türk olan damat ve ailesi dikkat çekmiştir.
F.Gülen'in Manisa Dergahına ilk gidenler arasında A.Nedim Çakmak, Bülent Arınç ve Hilmi Özkök dikkat çekenlerdendir.
A.Nedim Çakmak,erken uyanan ve dergahtan ayrılan bilahare Hüsniyadis Hortladı kitabını yazan bir vatansever olan değerdir.
*
Fetö ve Manisa konusunda Manisalı İş İnsanı Enis Uludemir itirafçı olmuş ve Bülent Arınç ile Özgür Özel hakkında şok iddialarda bulunmuştur.
Enis Uludemir bir hafta önce İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ifade vermiş, çok "Özel' para trafiği hakkında bilgiler vermiş.
İzmir, Manisa ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılıklarında devam eden çalışmalarda elde edilecek belgeler sonrası bugün arkasında kalabalıklar olan bazı siyasetçilerin maskesi düşecek gibi.
Emperyalizmin CHP'deki kriptoları,
'TC Devletinin Erdoğan'dan kurtulması için Devletin stratejik çıkarı İmamoğlu/Özgür Özel e destek vermeliyiz çünkü tek alternatif onlar' diyorlar.
Cevaben bendenizde,
'Emperyalizmin uşaklarıyla,Fetöcülerle hortumcularla uçkurcularla, yalancılarla asla beraber olmam' diyorum.
Açık seçik ifade ediyorum.
Alternatif İmamoğlu - Özel olamaz.

TEVFİK DİKER

İlginizi Çekebilir

Putin, Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choi’yi Kremlin’de kabul etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choi Son-hui'yi Kremlin'de kabul ettiği bildirildi.

İzmit Belediyesi’ne sabah operasyonu! Gözaltılar var

İzmit Belediyesi hakkında yürütülen soruşturma kapsamında İzmit’te gözaltı operasyonları sürüyor.

Irak'tan Türkiye'ye yeni petrol boru hattı

ABD ile İran arasındaki savaşın yeniden alevlenmesi, petrol ihracatına bağımlı bölge ülkelerini acil arayışlara itiyor. Irak, kısa süre içinde Türkiye, Suriye ve Ürdün limanlarına boru hattı döşemeye karar verdi.

SELÇUK ÖZDAĞ: PLAJLAR MİLLETİNDİR

Muğla Milletvekili/24, 25, 26. Dönem Manisa Milletvekili /Doç. Dr. /TBMM Grup Başkanvekili/ Gelecek Partisi PYK Üyesi SELÇUK ÖZDAĞ SORDU:

Bakan Gürlek'ten Yazıcıoğlu dosyası açıklaması: Soruşturmanın ucu nereye uzanırsa uzansın sonuna kadar gideceğiz

Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturma ile ilgili 19 kişinin tutuklandığını, 8 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini duyurdu. Bakan Gürlek, "Soruşturmanın ucu nereye uzanırsa uzansın, devletimiz hukuk içinde sonuna kadar gidecektir. Hiçbir şüphenin cevapsız bırakılmasına, hiçbir örgütlü yapının milletimizin adalet beklentisinin önüne geçmesine müsaade edilmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum duyurdu! 81 ilde yaklaşık 7 milyon kişi sosyal konuta kavuştu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bugüne kadar 81 ilde yaklaşık 7 milyon vatandaşın sosyal konutlarla güvenli yuvalarına kavuştuğunu açıkladı. Kurum, Malatya'da yeni evlerine yerleşen depremzede Dönmez çiftinin görüntülerini de paylaştı.

TÜM HABERLER