© Haberanaliz.net 2005

Usta oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Türk sinemasının usta oyuncularından Kadir İnanır, yaşadığı zatürre rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma alındı.

77 yaşındaki sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiği ancak tedavi sürecinin yakından takip edilmesi amacıyla yoğun bakımda tutulduğu belirtildi.

Oyuncunun partneri Jülide Kural, sağlık durumuna ilişkin BBC Türkçe'ye yaptığı açıklamada, İnanır'ın durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Kural, Cuma günü İnanır'ı iki kez gördüğünü ve konuşma fırsatı bulduğunu ifade etti:

"Neden yoğun bakıma alındığını sordu. Tedbir amaçlı olduğunu anlattım. Tedaviye hızlıca yanıt veriyor. Olumlu yönde bir iyileşme var."

Kural, İnanır'ın hafta sonunu yoğun bakımda geçirdikten sonra Pazartesi günü servise alınacağı yönde bir beklenti olduğunu da sözlerine ekledi.

Yeşilçam'ın en önemli aktörleri arasında yer alan Kadir İnanır, 24 Mart 2024'te beynine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılmış, uzun süren yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

haber içerik kaynak:

https://www.bbc.com/turkce/articles/c8d876d3gn3o

İlginizi Çekebilir

Cansever Kuzey Makedonya'da toprağa verilecek! Cansever nereli?

Cansever, uzun süredir mücadele ettiği lösemi nedeniyle 59 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının vefatının ardından cenazesinin ne zaman ve nerede toprağa verileceği merak konusu oldu.

GÜLTEN İLE HULUSİ'NİN DÜĞÜN MERASİMİ MUHTEŞEMDİ

Mersin Nur Turizm sahibi Ahmet Nur’un yakışıklı oğlu Hulusi ile Yeğin ailesinin güzel kızı Gülten, 31 Temmuz gecesi, memleketleri Gülnar ilçesinde, Beyaz Zambak kır düğün salonunda düzenlenen görkemli bir tören ile dünya evine girdiler.

Tokyo'nun yapay zekalı çöpçatanı 265 çifti evlendirdi

Japonya’nın başkenti Tokyo’da belediyenin geliştirdiği yapay zeka destekli çöpçatanlık uygulaması iki yıl içinde 265 evliliğe aracılık etti. Uygulamayı kullanan 760 çift ise ciddi bir ilişki içinde.

ASLI ve TAHA BEYAZ GÜVERCİNLER EŞLİĞİNDE EVLİLİĞİ TAÇLANDIRDILAR

Meryem ve Aydın Atay çiftinin biricik kızı Aslı ile Zeynep ve Turgay Baz çiftinin yakışıklı oğlu Taha, Bursa Osmangazi ilçesi Botanik Garden Havuzlu bahçede yapılan muhteşem bir düğün töreni ile bekârlığa veda ederek, yaşamlarını evlilik ile taçlandırdılar.

Ünlü oyuncu Zihni Göktay hayatını kaybetti

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Zihni Göktay, 81 yaşında hayatını kaybetti. 28 yıl "Lüküs Hayat" operetinde sahneye çıkan Göktay, tuluat geleneğinin son temsilcilerinden biri olarak kabul ediliyordu.

20 bin şarkı arasından yarı finale kalan tek türk

International Songwriter Global yarışmasında 20 bini aşkın eser arasından yarı finale kalan tek Türk isim, AI sanatçısı olarak anılan Sevda Koç oldu.

TÜM HABERLER