MUSTAFA GÖKTAŞ'DAN ÇELİKER’E ÇEVRE BERATI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUSTAFA GÖKTAŞ'DAN ÇELİKER’E ÇEVRE BERATI
MHP Genel Başkanı Dürüst Devlet adamı, Lider Dr. Devlet Bahçeli’nin, özverili ve başarılı çalışmaları ile Ülkücü camianın ve TÜRK insanının takdirini kazanan, lidere, davaya, teşkilata olan sadakati ve bağlılığı ile bilinen Özel Kalem müdürü MURAT ÇELİKER’E Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Merkezince ÇEVRE BERATI verildi.

ANKARA - MHP Genel Merkezi Özel Kaleminde takdim edilen Çevre Beratı’nı alan Murat Çeliker, kadirşinas ve mütevazı hareketleri, misafirperverliği ile tüm ÇEVRECİLERİNDE büyük sevgi ve saygısını kazandı.

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Merkezini temsilen Genel Başkan Gazeteci Yazar Mustafa GÖKTAŞ MHP Genel Merkezinde ziyaret ettiği Bahçeli’nin özel Kalem müdürü Murat Çeliker’e, “Öncelikle yerleşim bölgenizde olmak üzere, yurt geneli yapmış olduğunuz çalışmalar ile toplumda üstün çevre bilincinin oluşması yönündeki gayret ve emekleriniz nedeniyle, Dernek genel merkezimiz bu berat belgesinin verilmesini Uygun gördü. Sizler sadece Ülkücü ve milliyetçi camianın  önderleri değilsiniz. Aynı zamanda TÜRK milletinin Adriyatikten Çin seddine kadar TÜRK İslam ülküsünü yaymaya çalışan asil neferlerisiniz. Davaya olan sadakatiniz, lidere olan bağlılığınız, özverili çalışmalarınız her alanda vatana ve millete olan hizmetleriniz takdire şayandır. Tüm vatasnesver çalışmalarınız yanında, ÇEVRE VE DOĞAYA olan emeklerinizi görmezden gelemeyiz. Gerek Caretta kaplumbağalarının neslinin korunması ile ilgili çabalarınız, gerekse Orhun yazıtları ile ilgili tutumlarınız nedeniyle sizleri canı gönülden tebrik ediyoruz. Başarılarınızı devamını diliyoruz” dedi.

Murat Çeliker ise, “Bizim davamız hizmettir. Vatana, millete, devlete hizmettir. Bu uğurda zerre kadar bir katkımız olmuş ise bundan onur duyarız. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya, ayrıca bana sunduğunuz bu nazik belgeye teşekkür ederim. Bende sizlere çalışmalarınızda üstün başarı dilerim” dedi.


GAZETECİLERE YÖNELİK SALDIRILARI VE MESLEKTAŞLARIMIZIN GÖZALTINA ALINMASINI PROTESTO EDİYORUZÖnceki Haber

GAZETECİLERE YÖNELİK SALDIRILARI VE MESL...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!