MERSİN DEMOKRAT PARTİYE KUMPAS KURDULAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİYE KUMPAS KURDULAR
MERSİN DEMOKRAT PARTİYE KUMPAS KURANLAR İYİ PARTİDE DİKİŞ TUTTURAMAYAN YER BULAMAYANLAR...

Açılan dava ne oldu bilinmiyor. Ancak Kocamaz’a kumpas kuran İYİ partideki o günkü KUMPASÇILAR şimdi el attıkları Mersin DEMOKRAT PARTİYE ardı ardına kumpas kurdular, DP’yi perişan ettiler.

Demokrat parti kurucu üyeleri: “Millet ittifakı üyesi olan DP genel başkanı ve yönetimi de, bu kumpasçılar kendilerine rapor halinde iletildiği halde, partiyi bunların eline bıraktılar. Sormadılar, uyarılara aldırmadılar. Mersin DP tamamen çöktü. Yaptıkları ilçe ve il kongrelerine bile katılım komedi sayıda kaldı. Kagıt üstünde akraba, sen ben bizim oğlan cinsinden yazılan isimlerin parti ile alakası yok. Sonradan derme çatma partili olmuş insanlarla nereye varacaksınız. Bu arada kumpası yapanlar, halen mevcut il yönetimi içinde etkin olarak çalışma halindeler ve önümüzdeki seçim en büyük kumpasın DP’ye kurulacağını göreceksiniz. Çünkü partimiz profosyönel kumpasçılar tarafından ele geçirilmiş vaziyetde" dediler.

Bu kumpasçılara, Ankara da GİK üyesi olan Mersin’e gelip giden bir iki isminde bilinçli olarak destek verdiği, yanlarına ADANA kökenli birde MKK üyesi bayanı alarak, çok büyük kumpasların yapılacağını, Genel başkana tuzaklar kurulduğunu söyleyen kurucu eski partililer:

 “Artık bu işe dur desinler. Partimizin binası mülkümüz. Kira yok, dert yok. Adamlar il başkanı ve il kordinatörü adı altında hareket edip şu anda birbirlerine düşmüşler. Telefonu ödemediler hat toplandı kesildi. Altı astarı 1000 Tl civarı idi. Ardından 4 aydır toplamda 2041 TL olan binamızın elektrik parası ödenmedi. Gelen bir kargonun ücretini bile sen öde o ödesin diyerek muallakta bırakıyorlar. Merkeze her biri 150 bin nüfusu geçen AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçelerinin kendi sınırları içinde parti hizmet yerleri açık değil, açamadılar. Ama buralara kendi yanında çalışan bekçi- bakıcı- sekreter- çaycı- çorbacıları, ayrıca akrabalarını getirerek o koltukları doldurup, bugünkü İL SEÇİMİ kumpasının temelerini attılar. Bu gün il başkanı kâğıt üstünde. Listesi delinmiş, matbaada il kordinatörü denen kişi tarafından tamamen değiştirilmiş. İl başkanının Eli kolu bağlı. İş yaptırmıyorlar. Partimizi tefeci faizci tiplerin kendini aklama yeri olarak seçtikleri bir yer olmasından korkuyoruz. Genel Başkan Mersin’i gör. Aksi halde seçimlerde partinin nasıl KUMPASA kurban gittiğini görürsünüz ama iş işten geçer” diyorlar.


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!