© Haberanaliz 2023

ALİ BOZAN İÇİŞLERİ BAKANINA SORDU

OYUNLARI BOZAN AV. ALİ BOZAN, YİNE BİR OYUN BOZDU. KENDİ SOSYAL SAYFALARINDA BU GÜNKÜ PAYLAŞIMI İLE MERSİNM'İN AKDENİZ İLÇESİNDE HAYALİ SEÇMEN KAYITLARININ NASIL GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİNİ VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜN OĞLU İLE İLGİLİ İFŞALARDA BULUNDU. İŞTE O PAYLAŞIM.

Milletvekili Av. Ali Bozan, "Mersin DEM milletvekili Av. Ali Bozan "hayalet seçmenlerden en çok göze çarpanlardan biri ilçe emniyet müdürü Ebubekir Fil'dir. Bir ilçe emniyet müdürü seçmen kayıtlarında neden uzulsüzlük yapar, Neden kendi ile beraber ailesinin seçmen kaydını Akdeniz ilçesine taşır. Sebebi elbette ayrıntıda gizli. Ebubekir Fil'in oğlu Rıdavan Fil Akdeniz Belediyesinin şirketi olan personel a.ş den her ay düzenli maaş alır. Bir kez daha söylüyorum. akdeniz ilçe emniyet müdürü Ebubekir Fil'in oğlu Belediye şirketinden her ay düzenli maaş alıyor. Daha ne kadarı ifşa edeyim. Akdeniz ilçesinde yurttaşın parası parsel parsel paylaştırılımış. İçişleri bakanı tün bu husuları araştırmak için daha ne bekliyor?" açıklamasını video yayınlayarak ifşa etti. 

facebook paylaşımı:

tivetter paylaşımı:

 

ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com 

İlginizi Çekebilir

Büyükerşen ve dört kişi hakkında iddianame hazırlandı

Eskişehir'in eski CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile dört kişi hakkında "vakıflar ve şirketler üzerinden güveni kötüye kullanma ve usulsüzlük" iddialarına dair iddianame kabul edildi. İddianamede, hapis ve para cezaları istendi.

AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Slovakya'da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan milli sporcu Sude Nur Çakır'ın AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı ziyaret etmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile olan sözleşmesinin tek taraflı feshedildiği ortaya çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, "Belediye Spor Kulübü yönetiminin bu karardan dolayı geri adım atmasını istiyoruz. Geri adım atmazlarsa da bizler kardeşimize sahip çıkacağız" dedi.

28 Şubat Davası sanıklarına af

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 28 Şubat Davası sanıkları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından affedildi. Resmi Gazete'de yer alan bir diğer önemli gelişme ise Dışişleri Bakanlığı'na yapılan atamalar oldu.

Sırrı Süreyya Önder: AKP'nin yargılanmasının ön iddianamesidir

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, kendisinin beraat ettiği Kobanê Davası’nda yağan cezalara Meclis'ten tepki gösterdi: "Bu da AK Parti’nin ilerideki yargılanmasının ön iddianamesidir."

TÜM HABERLER