Aydemir, Göktaş Babanın mezarını paylaştı
GÜNDEMMHP Mersin E. İl Başkanlarından olan Rauf Aydemir, bugün kendi sosyal hesabından Mersin'de yatan Göktaş Baba'nın kabristanını paylaştı ve gündemdeki siyasilere gönderme yaparak,aday olanların dikkatini çekti. İşte o paylaşımı.
Değerli kardeşim Gazeteci Mustafa Göktaş merhum Babasının Mezarını ziyaret esnasında bu fotoğrafları çekmiş, iznini almadım ancak ondan "İZİNLİ" sayıldığımı bilirim.
Seçim sathı mahallinde gönül ister ki bütün aday adayı kardeşlerimiz bu mezarlıklara uğrarlar da "Huvel Baki" mezar taşlarında ömrümüzün sonunda karşılaşacağımız akıbet yazılarını okurlar.
İnşaallah okumakla da kalmazlar siyaset denilen ateşten gömleği ne için giyeceklerini de hakkıyla anlarlar.
Teşekkürler Mustafa Göktaş kardeşim sağolasın.
İlginizi Çekebilir
ABD'li komutandan askerlerine: 'Trump'ı İsa Mesih görevlendirdi, İran savaşı Tanrı'nın planı'
ABD'de Trump yönetimi, uzun süredir dini söylemleri siyasette kullanmakla eleştiriliyor. Askeriye içinde din ayrımcılığına karşı kurulan Askeri Din Özgürlüğü Vakfı'na gelen ihbarlar, köktendinci söylemin ABD ordusu içinde gittikçe güçlendiğini gösteriyor.
Sanchez İspanyası: Avrupa'nın "aykırı" üyesi
İspanya, Gazze'den İran'a birçok konuda sergilediği eleştirel yaklaşımla Avrupalı müttefiklerinden ayrılıyor. Peki, Sanchez nasıl uluslararası siyasette "adaletin sesi" olarak anılmaya başladı?
İstismara karşı mücadele veren anne ve kızı ölü bulundu
Bir vakfın yöneticisine karşı istismar davasında adalet mücadelesi veren anne ile kızı ölü bulundu. Konuyla ilgili sivil toplum kuruluşları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklamalar geldi.
Fatma Nur Çelik'in öğrencisi tarafından öldürülmesine tepki
İstanbul'da bir lise öğretmeninin öğrencisi tarafından öldürülmesi infial yarattı. Bakanlıklar olayla ilgili soruşturma başlatırken, sendikalar iş bırakıyor.