BU FİRMA, MEZİTLİ’DEN DE ÇIKTI
EKONOMİMersin’in Mezitli ilçesi CHP’li Belediyesinin “Muhtelif Cins ve Ebatlarda Reklam ve Baskı Malzemesi ile Diğer Tanıtım Amaçlı Materyaller” konulu ihalesi de ONLİNE firması EMRAH YILMAZ’da kaldı. Bilindiği üzere bu firma Mersin Büyükşehir’inde çok sayıda işini almıştı.
Mersin ili Meitli ilçe CHP’li Belediyesinde yapılan “Muhtelif Cins ve Ebatlarda Reklam ve Baskı Malzemesi ile Diğer Tanıtım Amaçlı Materyaller” konulu ihalede, Mersin Büyükşehir Belediyesinde işleri alan firma çıktı.
26 Temmuz 2022 günü bu sütunlardan “MERSİN MEZİTLİ’DE ŞAŞIRTAN ALIMLAR” başlıklı aşağıdaki haberi yaptık.
https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-mezitlide-sasirtan-alimlar-16824
Haber içeriğine baktığınız da, 14 nolu alımda bir firma karşınıza çıkıyor. ONLİNE firması. İşte o alım:
İhale numarası: 2021/227437,
İşin adı: Muhtelif Cins ve Ebatlarda Reklam ve Baskı Malzemesi ile Diğer Tanıtım Amaçlı Materyaller
İhale ve alım usulü: AÇIK,
Sözleşme Bedeli: 271.300,00 TRY,
Tarihi: 11.6.2021,
İşi alan Firma: ONLİNE DİJİTAL (MERSİN FİRMASI – EMRAH YILMAZ.
SÖZLEŞME BEDELİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA
İŞTE ALAN FİRMANIN MTSO KAYDI, ORTAK BİLGİLERİ
Tıpkı aşağıdaki haber içeriklerindeki Mersin Büyükşehir’in işleri gibi bu ihale ve alımda aynı firmada kalmış.
20 TEMMUZ 2022 GÜNLÜ HABERİMİZ AŞAĞIDA
https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-buyuksehirin-isleri-yine-ayni-firmaya-16786
5 TEMMUZ 2022 GÜNLÜ HABERİMİZ AŞAĞIDA
https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-buyuksehirin-baski-isleride-hep-ayni-firmaya-16546
haberanaliz.net / ÖZEL
İlginizi Çekebilir
Yapı müteahhitliği ve şantiye şefliği mevzuatlarında değişiklik
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, yapı müteahhitliği ve şantiye şefliği mevzuatlarında yapılan değişiklikle, şantiye şeflerinin iş takip defteri mobil uygulama kullanılarak dijitalleştirildi, yapı müteahhitlerinin yeterlik belgelerini şirket bölünme ve ortaklık hallerinde de kullanabilmelerine imkan sağlandı.
Kamu alımlarında "dijital dönem" başlıyor
Kamu alım süreçlerinde dijitalleşme dönemi başladı. Kamunun yapım işleri ile mal ve hizmet alım ihalelerine yönelik süreçlerin dijital ortamda yapılmasını sağlayan Elektronik Kamu Alımları Platformu'nun (EKAP) hizmetlerini genişletiyor.
Niçin pazarlık, neden açık değil?
Adana Büyükşehir Belediyesi 2025 yılı içinde çok sayıda pazarlıklı alım yapar. İhale ve işlerin detayı haberimiz içinde. Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut. Bu ihaleler neden PAZARLIK, niçin AÇIK ihale yapılmaz?!
SİZİN BUNLARI YIKACAK MAKİNE VE EKİPMANININZ YOK MU?
Mersin Büyükşehir Belediyesi pazarlık usul ile yeni bir ihale çıktı. Yıkım işi. Belediyenin kendi araç gereci ve Ekipmanı yokmuş gibi bu işi ihaleye çıkıyor, özelden alıyorlar. Yürürlükte tasarruf genelgeleri var. Bu paralar neden böyle hor harcanıyor?