ÇETKODER: SANDIĞA GİTMEK VATANDAŞLIK GÖREVİDİR
GÜNDEMKISA ADI ÇETKODER OLAN ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ: "SANDIĞA GİTMEK VATANDAŞLIK GÖREVİDİR. LÜTFEN HER VATANDAŞIMIZ 28 MAYIS DA SANDIK BAŞINDA OLSUN VE HELAL OYUNU VERSİN. ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ, DEVLETİNİ SEVEN HERKES OYUNU KULLANSIN" DEDİ.
KISA ADI ÇETKODER OLAN ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ: "SANDIĞA GİTMEK VATANDAŞLIK GÖREVİDİR. LÜTFEN HER VATANDAŞIMIZ 28 MAYIS DA SANDIK BAŞINDA OLSUN VE HELAL OYUNU VERSİN. ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ, DEVLETİNİ SEVEN HERKES OYUNU KULLANSIN" DEDİ.
İlginizi Çekebilir
Rus Dışişleri’nden Gutsul’u hapse atma talebine tepki: ‘Avrupa’nın anti-değerleri devrede’
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Gagavuzya lideri Gutsul'un 9 yıl hapse mahkûm edilmesi talebinin “çalışkan bir ülkeden liberal diktatörlük yapma” çabası olduğunu belirtti.
TEVFİK DİKER: Çare 301...
ARAŞTIRMACI YAZAR E.MİLLETVEKİLİ TEVFİK DİKER: "Çare 301..." DEDİ BAKIN NELER YAZDI:
'Kanada, ABD ile ticaret anlaşmalarına hazır': Mark Carney 'dijital hizmet vergisini iptal ettiklerini' duyurdu
Kanada, ABD'li teknoloji şirketlerine yönelik geriye dönük uygulanacak olan dijital hizmet vergisini kaldıracaklarını duyurdu. ABD Başkanı Donald Trump, cuma günü Kanada ile ticaret anlaşmalarını askıya aldığını duyurmuştu.
Trump'ı İran'a saldırmaya ikna eden kişinin ismi açıklandı
Cumhuriyetçi Senatör Graham’ın, ABD Başkanı Donald Trump'ı İran'a saldırmanın gerekliliğine ikna etmeyi başaran isim olduğu belirtildi.