GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…
GÜNDEMGazeteci Yazar ve iktisatçı Mustafa Göktaş, 1987 de kurduğu HAVADİS isimli Gazeteyi tek başına 30 yıl boyunca çıkardı. 4 renk web ofset baskılı 16 sayfalık 57/82 ebattaki gazete bölgesel nitelikli idi.
Aşağıdaki resimde, 1987 yılında Havadis gazetesinin merkez ofisinde genel yayın yönetmeni Mustafa Göktaş ile Dönemin Mersin vali yardımcısı İsmail Çilburunoğlu memleket ve millet meselelerini konuşuyorlar.
Aşağıdaki resimde, HAVADİS Gazetesi kurulduğu zaman Adana ilinde Güneş gazetesi tesislerinde basılıyor, bizde o zamanın revaçta olan aracı, Renault marka otomobilimizle her gün Adana yapıyor gazetelerimizi alıp geliyoruz.
Aşağıdaki resimde, 1987 Kapalı spor salonda dönemin GSB il müdürü Necati Demir, GSB şube müdürü rahmetli Mehmet Uzunkoca, Ortada Mustafa Göktaş, arka sırada ise Rahmetli Gazeteci Nevzat Kelleli, basket maçını izliyorlar….
Aşağıdaki resimde. 1987 yılı Mersin İl sağlık efsane müdürü Dr. Yılmaz Aksoy Havadis Genel yayın yönetmeni Mustafa Göktaş ile il koordinasyon kurulu toplantısı öncesi çay molasındalar.
İlginizi Çekebilir
İstismara karşı mücadele veren anne ve kızı ölü bulundu
Bir vakfın yöneticisine karşı istismar davasında adalet mücadelesi veren anne ile kızı ölü bulundu. Konuyla ilgili sivil toplum kuruluşları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklamalar geldi.
Fatma Nur Çelik'in öğrencisi tarafından öldürülmesine tepki
İstanbul'da bir lise öğretmeninin öğrencisi tarafından öldürülmesi infial yarattı. Bakanlıklar olayla ilgili soruşturma başlatırken, sendikalar iş bırakıyor.
İsrail Lübnan'a ek askeri birlik gönderiyor: 'Stratejik bölgeler ele geçirilecek'
İsrail, ABD ile 28 Şubat'ta İran'a karşı başlattığı kapsamlı saldırının dördüncü gününde İran'daki hedeflerin yanı sıra Lübnan'ın başkenti Beyrut'u da vurmaya devam ediyor.
CHP'den İçişleri'ne başvuru: Ahmet Özer'in göreve iadesi talep edildi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, görevden uzaklaştırılan ve yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in göreve iadesi için İçişleri Bakanlığı’na resmi başvuru yapıldığını açıkladı.