GÖKTAŞ, KENT RADYO SAHİBİ GAZETECİ MİRZA TURGUT'U ZİYARET ETTİ
GÜNDEMAraştırmacı Gazeteci Yazar, iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Kent Radyo sahibi Gazeteci Mirza Turgut'u yerinde ziyaret etti. Turgut, Göktaş'a, "sen mücadeleci ve korkmayan yiğit bir insansın. Senin doğru ve dürüst bir insan olduğunu herkes bilir. Mesleğimizin yüz akısın. ayrıca STK önderi olarak da bu memlekete çok büyük katkın var" dedi. Göktaş da kendi sosyal sayfasında "MERSİN'İN YETİŞTİRDİĞİ DUAYEN GAZETECİLERDEN MİRZA TURGUT İLE KENT RADYODA BİR ARAYA GELDİK. İYİ Kİ VARSIN MİRZA KARDEŞİM" diye paylaşım yaptı.
Araştırmacı Gazeteci Yazar, iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Kent Radyo sahibi Gazeteci Mirza Turgut'u yerinde ziyaret etti. Turgut, Göktaş'a, "sen mücadeleci ve korkmayan yiğit bir insansın. Senin doğru ve dürüst bir insan olduğunu herkes bilir. Mesleğimizin yüz akısın. ayrıca STK önderi olarak da bu memlekete çok büyük katkın var" dedi. Göktaş da kendi sosyal sayfasında "MERSİN'İN YETİŞTİRDİĞİ DUAYEN GAZETECİLERDEN MİRZA TURGUT İLE KENT RADYODA BİR ARAYA GELDİK. İYİ Kİ VARSIN MİRZA KARDEŞİM" diye paylaşım yaptı.
İlginizi Çekebilir
Almanya'da şeker vergisi neden gündemde?
Alman hükümeti şekerli gazlı içeceklerden vergi alınmasını planlıyor. Destekleyenler bunun sağlıklı beslenme için önemli olduğunu savunurken, eleştirenler yeni yükler getireceğini belirtiyor.
Almanya'da acil durum gıda stoku planı
Almanya, kriz dönemlerinde gıda tedarikinin güvence altına alınması için yeni bir strateji geliştiriyor. Buna göre dayanıklı gıdalar, özel şirketlere ait depolarda da stoklanacak.
Trump, AB menşeli otomobillere uygulanan gümrük vergilerini % 25'e çıkaracağını açıkladı
Donald Trump, ABD'nin Avrupa Birliği (AB) menşeli otomobil ve kamyonlara uygulanan gümrük vergilerini %25'e çıkaracağını açıkladı.
Dizilere ayar geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Ekran temizliği' talimatı
Türkiye’nin dünya genelinde milyonlarca izleyiciye ulaşan dizi ve sinema sektörü, Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle tarafından duyurulan radikal kararlarla dönüşüyor! Sektördeki "tekelleşme" iddialarını bitirmek amacıyla menajerlik ve cast ajanslığı faaliyetleri birbirinden koparılırken; RTÜK ve MGK el ele vererek ekranlardaki "şiddet ve yozlaşma" sorununa karşı Milli Güvenlik düzeyinde bir eylem planı hazırladı. Peki, dizilere gelecek olan "değer yerleştirmesi" nedir? Hangi ajanslar mercek altında?