GÖKTAŞ MERSİNLİ EFSANE BAŞKANLA BİR ARAYA GELDİ
GÜNDEMAraştırmacı Gazeteci Yazar Mustafa Göktaş, Mersin'in sevilen ve saygı duyulan siması iş dünyası ve siyaset camiasının duayenlerinden HÜSEYİN KARAGÖZ'ü işyerinde ziyaret etti.
Karagaöz, "taksiciler derneğini yönetiyorum. aynı anda METAV vakfının başkanıyım. Hiç bu denli piyasanın kötü olduğunu yaşamadım. Esnaf inim inim inliyor. emekli perişan halde. Son verilen maaş zamları emekliyi çileden çıkarmış durumda. Ziyaeretinizden çok memnun kaldım. Gazeteci yazarlığınızın yanı sıra Tüketici dostu bir kardeşimizsiniz. STK önderi olarak çok büyük hizmetleriniz var. Bu vatana ve millete faydalı insansınız, iyiki varsınız" dedi.
Araştırmacı gazeteci yazar Mustafa Göktaş ise, "Sizde topluma karşılıksız hizmet eden ender şahsiyetlerden birisiniz. Efsane il başkanlığı ve STK önderliği yaptınız. Dürüst onurlu kişiliğiniz toplumca bilinir. Başarı diliyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
Rus Dışişleri’nden Gutsul’u hapse atma talebine tepki: ‘Avrupa’nın anti-değerleri devrede’
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Gagavuzya lideri Gutsul'un 9 yıl hapse mahkûm edilmesi talebinin “çalışkan bir ülkeden liberal diktatörlük yapma” çabası olduğunu belirtti.
TEVFİK DİKER: Çare 301...
ARAŞTIRMACI YAZAR E.MİLLETVEKİLİ TEVFİK DİKER: "Çare 301..." DEDİ BAKIN NELER YAZDI:
'Kanada, ABD ile ticaret anlaşmalarına hazır': Mark Carney 'dijital hizmet vergisini iptal ettiklerini' duyurdu
Kanada, ABD'li teknoloji şirketlerine yönelik geriye dönük uygulanacak olan dijital hizmet vergisini kaldıracaklarını duyurdu. ABD Başkanı Donald Trump, cuma günü Kanada ile ticaret anlaşmalarını askıya aldığını duyurmuştu.
Trump'ı İran'a saldırmaya ikna eden kişinin ismi açıklandı
Cumhuriyetçi Senatör Graham’ın, ABD Başkanı Donald Trump'ı İran'a saldırmanın gerekliliğine ikna etmeyi başaran isim olduğu belirtildi.