© Haberanaliz.net 2005

HÜDA PAR’dan Göktaş’a ziyaret

HÜDA PAR GİK üyesi ve Medya Başkan Yardımcısı Şeyhmus Tanrıkulu ile Mersin İl başkanı ve ilçe başkanları, bölgede yaptıkları bir dizi çalışma sonrası, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı mesleğinin duayeni Mustafa Göktaş’ı, Mezitli'deki özel çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

Bu ziyarete GİK üyesi Şeyhmus Tanrıkulu’na,  İl başkanı Tahirhan Uysal, İzzet Erdem İl Teşkilat başkanı, Abdulğafur Ekinci Mezitli ilçe Baskanı, Abdullah Aslanca Yenişehir ilçe Başkanı, Mustafa Özer Silifke ilçe Başkanı, Emre Ekinci Gençlik kolları üyesi eşlik ettiler.

Yapılan görüşmede HÜDA-PAR GİK üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, ülkemizin bu gününü değerlendirirken, dünya coğrafyasında yapılmak istenen değişiklikleri, İsrail ve İran savaşının ardındaki gerçekleri yalın bir dil ile anlattı.

İlginizi Çekebilir

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: Tarihin Çarkında Akıl, Vicdan ve Sağduyu, 4 Kasım’ın Bize Söyledikleri

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş günün anlam ve önemine binaen yazdı: Tarihin Çarkında Akıl, Vicdan ve Sağduyu, 4 Kasım’ın Bize Söyledikleri

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: "Belediyelerde Tasarruf ve Kamu Kaynaklarının Verimli Kullanımı Üzerine: Ortak Akıl ve Hizmet Çağrısı"

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş yazdı: Belediyelerde Tasarruf ve Kamu Kaynaklarının Verimli Kullanımı Üzerine: Ortak Akıl ve Hizmet Çağrısı

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: İdari Yapılanma ve Yeni İl/İlçe Tartışmaları Üzerine: Küçülme, Verimlilik ve Kamu Vicdanı

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş yazdı: İdari Yapılanma ve Yeni İl/İlçe Tartışmaları Üzerine: Küçülme, Verimlilik ve Kamu Vicdanı

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: 1 Kasım’ın Derin Anlamı ve Küresel Yankıları

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş günün anlam ve önemine binaen yazdı: 1 Kasım’ın Derin Anlamı ve Küresel Yankıları

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: Ülkemizde Hayvancılık Sektörü Can Çekişiyor, Ne Yapmalıyız?

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş yazdı: Ülkemizde Hayvancılık Sektörü Can Çekişiyor, Ne Yapmalıyız?

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: GÜZEL İNSANLAR, ARTIK BU AF ÇIKMALI

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş yazdı: GÜZEL İNSANLAR, ARTIK BU AF ÇIKMALI

TÜM HABERLER