İBRAHİM KARDEŞİMİZİ HAKKA UĞURLADIK
GÜNDEMSiirt’in köklü ailelerinden olan Akay’lar dan RAHMETLİ ENVER AKAY’IN oğlu, Mersin de patiseri ve cafe işletmeciliğinin öncüsü, doğal EKMEK FABRİKASI SAHİPLERİNDEN tertemiz bir insan olan İBRAHİM AKAY hakkın rahmetine kavuştu.
Geçirdiği ani bir kalp krizi ile yaşamını yitiren İbrahim Akay, dürüst ve çalışkanlığı ile bilinen namuslu bir iş insanı idi. Her zaman güler yüzü ile insanlara hizmet sunan, fakir ve fukara dostu olarak bilinen güzel ve yiğit bir kardeşimizi hakka uğurladık.
Merhum İbrahim Akay kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabrı cemil ve başsağlığı dileriz. Allah başka acılar göstermesin.
Nurlar içinde yatsın, mekânı cennet olsun. Rabbim merhameti ile muamele etsin.
MUSTAFA GÖKTAŞ
İlginizi Çekebilir
AB’nin Kiev Büyükelçisi: Ukrayna finansmanı için dondurulan Rus varlıklarında ilerleme kaydedilmeli
AB’nin Ukrayna büyükelçisi, dondurulan Rus varlıklarının Ukrayna’ya aktarılması için anlaşma çağrısı yaptı. Belçika Başbakanı De Wever ise 'açık riskler' gerekçesiyle plana karşı çıktı.
Saraçhane eylemleri: 87 sanık beraat etti, tutuklu kalmadı
Saraçhane eylemlerine katıldıkları için yargılanan 87 sanık hakkında beraat kararı verildi. Böylece dosyada tutuklu kalmadı.
65 barodan Fatih Altaylı'ya destek açıklaması
4 yıl 2 ay hapis cezası alan gazeteci Fatih Altaylı'ya destek açıklaması yayımlayan 65 baro, tutukluluğun bir cezalandırma yöntemi haline geldiğini belirtti. Açıklamada "Gazetecilik faaliyeti suç değildir" dendi.
ABD: Trump yönetimi 233 bin mülteciyi yeniden inceliyor
ABD Başkanı Trump, Biden döneminde kabul edilen 233 bin mültecinin başvurularını durdurup yeniden inceleme kararı aldı. Demokratlar ve yardım kuruluşları uygulamayı eleştirdi.