KARAGÖZ’DEN EMŞAV’A NEZAKET ZİYARETİ
SİYASETDemokrat Parti Mersin İl Başkanı iki STK önderi olan HÜSEYİN KARAGÖZ, bugün kısa adı EMŞAV olan Emniyet teşkilatı vazife malülü ve şehit aileleri vakfı Mersin il Başkanlığını ziyaret etti.
ANKARA- Demokrat Parti Mersin İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, yönetimi ile beraber Mersin EMŞAV il başkanı aynı zamanda Belediye Meclis üyesi Tufan Nenni’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan EMŞAV başkanı Tufan Nenni, “nazik ziyaretinizden onur duydum. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Vakfımız yurt geneli örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. Mersin ve yöresinde de benim önderliğimde çalışmalar sürüyor. Yardımlarınız ve desteklerinizi bekleriz” dedi.
Demokrat Parti Mersin İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ ise, “Değerli başkanım sizlerle olmak onur verici. Çok değerli bir STK çatısındayız. Sizin gibi yüreği güzel insanların burada hizmet vermesi büyük bir kazançtır. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Demokrat parti ülkenin bölünmez bütünlüğü vatanın parçalanmazlığı ve milletin bekası için emek sarf eden emniyet güçlerinin her zaman yanında olacaktır. Sizlerden çok değerli çalışmalarınız hakkında bilgi aldık. İlerleyen zamanlarda sık sık görüşeceğiz. STK’ların toplum içindeki rolü ve önemini çok iyi bilen bir inansım. Sizlere Değerli Genel Başkanım Gültekin Uysal’ın sevgi ve muhabbetlerini getirdim. Bu arada en son şehit düşen 16 kardeşimizi kahraman vatan evladımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Gelmişken ruhlarına bir fatiha okuyalım diyerek ” mesajını verdi. ve Fatiha okuyarak ayrıldılar.
İlginizi Çekebilir
Yalçın Topçu, Kazakistan 24KZ-Tv’de önemli açıklamalar yaptı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu bugün, Kazakistan Halk Asamblesi’nin 30.Kuruluş yıldönümünün 34.Oturumu ile ilgili Kazakistan 24KZ-Tv’ye katılım yaparak önemli hususların altını çizdi.
Zaharova: Roosevelt, Sovyetler Birliği'nin Zafere yaptığı belirleyici katkıyı itiraf etti
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD Başkanı Franklin Roosevelt'in ‘Sovyetler Birliği'nin İkinci Dünya Savaşı'nda zafere olan belirleyici katkısıyla’ ilgili sözlerinin yer aldığı mektubu paylaştı.
“Türkiye, küresel enerji denkleminde stratejik bir yere sahiptir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, “Türkiye, hem doğal kaynakları hem coğrafi konumu hem de hidrokarbon rezervlerine yakınlığı itibarıyla küresel enerji denkleminde stratejik bir yere sahiptir. Ana geçiş güzergâhı olarak arz ve tedarik güvenliğine önemli katkılar yapan bir ülkeyiz” dedi.
MHP'li Feti Yıldız'dan Türk birliği vurgusu: 'Asil Türk soyunda cevher mevcuttur'
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Bu gün için Türk Milliyetçilerini bekleyen kutlu görev Türk Birliğini kurmaktır. Asil Türk soyunda bu dileği gerçekleştirecek cevher mevcuttur" dedi.