KARAGÖZ’DEN EMŞAV’A NEZAKET ZİYARETİ
SİYASETDemokrat Parti Mersin İl Başkanı iki STK önderi olan HÜSEYİN KARAGÖZ, bugün kısa adı EMŞAV olan Emniyet teşkilatı vazife malülü ve şehit aileleri vakfı Mersin il Başkanlığını ziyaret etti.
ANKARA- Demokrat Parti Mersin İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, yönetimi ile beraber Mersin EMŞAV il başkanı aynı zamanda Belediye Meclis üyesi Tufan Nenni’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan EMŞAV başkanı Tufan Nenni, “nazik ziyaretinizden onur duydum. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Vakfımız yurt geneli örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. Mersin ve yöresinde de benim önderliğimde çalışmalar sürüyor. Yardımlarınız ve desteklerinizi bekleriz” dedi.
Demokrat Parti Mersin İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ ise, “Değerli başkanım sizlerle olmak onur verici. Çok değerli bir STK çatısındayız. Sizin gibi yüreği güzel insanların burada hizmet vermesi büyük bir kazançtır. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Demokrat parti ülkenin bölünmez bütünlüğü vatanın parçalanmazlığı ve milletin bekası için emek sarf eden emniyet güçlerinin her zaman yanında olacaktır. Sizlerden çok değerli çalışmalarınız hakkında bilgi aldık. İlerleyen zamanlarda sık sık görüşeceğiz. STK’ların toplum içindeki rolü ve önemini çok iyi bilen bir inansım. Sizlere Değerli Genel Başkanım Gültekin Uysal’ın sevgi ve muhabbetlerini getirdim. Bu arada en son şehit düşen 16 kardeşimizi kahraman vatan evladımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Gelmişken ruhlarına bir fatiha okuyalım diyerek ” mesajını verdi. ve Fatiha okuyarak ayrıldılar.
İlginizi Çekebilir
Mersin'deki operasyonda 3 başkanla birlikte 59 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ihale, rüşvet ve doğrudan temin işlemlerine yönelik yürütülen dev yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan Mersin Büyükşehir, Yenişehir ve Mezitli belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu 59 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Mansur Yavaş, Vahap Seçer için Mersin'de
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi önünde açıklamalarda bulundu.
CHP'li Tekin'den arınma mesajı: ''İçimizdeki beyaz taşlar bizi çok yoruyor''
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen 18. Rozet Takma Töreni'nde konuşan İl Başkanı Gürsel Tekin; belediyelere yönelik gözaltılar, parti içi gelişmeler ve ekonomi gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tekin, ''Sorunumuz pirincin içindeki siyah taşlar değil, onları bulup atıyoruz. İçimizdeki beyaz taşlar bizi çok yoruyor.'' diyerek arınma çağrısı yaptı.
Bölgesel dengeleri değiştiren Mekke Paktı'na büyük ilgi: Altıdan fazla ülke katılmak için sıraya girdi!
Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasındaki Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na uluslararası ilgi, bölgesel güvenlik dengelerini ve küresel ittifakları kökünden sarsacak bir adım olarak nitelendiriliyor. İslamabad'da basın toplantısı düzenleyen Pakistan Dışişleri Bakanı Ishaq Dar, savunma niteliğindeki bu stratejik pakta katılmak için altıdan fazla ülkenin resmi olarak istekli olduğunu ilan etti.
DEVLET BAHÇELİ: Bunlar bir arınma, aklanma ve altında yatan nedenlere eğilme fırsatı olarak değerlendirilmelidir.
MHP LİDERİ DR. DEVLET BAHÇELİ: "Bunlar bir arınma, aklanma ve altında yatan nedenlere eğilme fırsatı olarak değerlendirilmelidir." DİYEREK BİR PAYLAŞXIM YAPTI:
ERDOĞAN: “Terörsüz Türkiye hedefimizle aramıza kimse giremeyecek”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa Şehir Hastanesi Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Tüm bölgemizde terörün yerini huzurun, istikrarsızlığın yerini refahın, çatışmanın yerini barışın aldığı o günlere hep beraber kavuşacağız. Buna kimse engel olamayacak. Terörsüz Türkiye hedefimizle aramıza kimse giremeyecek” dedi.